Πώς να ζωγραφίσεις εύκολα οποιοδήποτε ζώο από έναν τετράγωνο, ένα τρίγωνο ή έναν κύκλο

zografistezoakia

Ο Wali είναι μηχανικός και προγραμματιστής ανάπτυξης καινοτόμου περιεχομένου για παιδιά. Του αρέσει να δημιουργεί περιεχόμενο χρησιμοποιώντας βασικά σχέδια και ζωγραφιές που αγαπάνε πολύ τα παιδιά. Αυτή είναι η τρίτη σειρά του, όπου χρησιμοποιεί βασικά σχήματα για να διδάξει στα παιδιά πώς να ζωγραφίζουν διάφορα ζώα. Έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει μια έντυπη εκδοχή διαθέσιμη online στην ιστοσελίδα του οργανισμού Light of Hope ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτή παιδιά από όλο τον κόσμο. Κάθε φορά που κάποιος γονιός, δάσκαλος ή οποιοσήποτε άλλος αγοράζει το e-book, τα χρήματα πάνε κατευθείαν στον οργανισμό Light of Hope, ώστε να τα χρησιμοποιήσουν για να συνεχίσουν την απίστευτη δουλειά που κάνουν για πολλά μη προνομοιούχα παιδιά στο Bangladesh.

Το Light of Hope είναι μια βραβευμένη κοινωνική επιχείρηση που υποστιρίζει μη προνομιούχα παιδιά και κάνει την μάθηση διασκεδαστική, ενδιαφέρουσα και πιο ευχάριση γι’ αυτά, χτίζοντας δωρεάν βιβλιοθήκες στα σχολεία τους.

Εάν είστε γονείς παιδιών 3-8 ετών, είναι καλή ευκαιρία να αγοράσετε το καταπληκτικό αυτό βιβλίο με μόνο $10. Και το Light of Hope θα μπορέσει να αγοράσει 5 βιβλία για μη προνομιούχα παιδιά. Εάν είστε δημιουργός περιεχόμενου και θέλετε να κάνετε παρόμοια έργα για παιδιά, μπορείτε να επικοινώνησετε με το Light of Hope και να μοιραστείτε τις ιδέες σας.

z1Ζωγραφίζοντας ένα πάντα

z2Ζωγραφιζοντας ένα πουλί

z3Ζωγραφίζοντας έναν πιγκουίνο

z4Ζωγραφίζοντας μια κουκουβάγια

z5Ζωγραφίζοντας ένα Angry Bird

z7Ζωγραφίζοντας ένα ψάρι

z6
Ζωγραφίζοντας μια αγελάδα

z8Ζωγραφίζοντας μια γάτα

z9Ζωγραφίζοντας ένα λιοντάρι

z10Ζωγραφίζοντας ένα κουνέλι

More info: lightofhopebd.org

   

Άφησε ένα σχόλιο

*