Η Ιδέα

idea2Γεννιέται και το μόνο που απασχολεί το μυαλό σου είναι να μην του λείψει τίποτα. Αγοράζεις τα πάντα για να φτιάξεις τον μικροσκοπικό κόσμο του έτσι όπως τον είχες φανταστεί: υπερπλήρη και μαγικό. Κάποιες φορές γίνεσαι υπερβολική _ ακόμη κρατάω ένα ζευγάρι πανάκριβες μπότες αγκαλιάς (!) _ που είχα αγοράσει για την νεογέννητη κόρη μου και κάποιες άλλες υστερική _ να πάρουμε δύο αποστειρωτές γιατί αν χαλάσει ο ένας μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα που θα βρούμε δεύτερο; Ύστερα έρχονται οι «μάγοι» με τα δώρα: γιαγιάδες, παππούδες, θείες, θείοι, ξαδέλφια, ανίψια, φίλοι και γνωστοί με χέρια γεμάτα «προικιά» για το καλό σου. Εσύ, αγοράζεις συρταριέρες για να χωρέσεις τ’ αμέτρητα ζιπουνάκια και καρφώνεις ραφιέρες για να σώσεις το σπίτι απ’ την επέλαση της Disneyland. Η κάθοδος των… μυρίων πραγμάτων για το παιδί δεν σταματάει ποτέ μέχρι την στιγμή που αδυνατείς πλέον να κατανοήσεις πώς ένα τόσο μικροσκοπικό σύμπαν σαν τον δικό του μπορεί να χωρέσει τόσα πράγματα. Εκείνο, μεγαλώνει με ασύλληπτους ρυθμούς: τα περσινά παπούτσια που φόρεσε μόλις τρεις φορές είναι πλέον μικρά, το ίδιο κι εκείνο το υπέροχο τζάκετ και το πανάκριβο παλτό και το χρυσοπληρωμένο πουκάμισο… Όσο για τα υπόλοιπα; Το παιχνίδι που του αγόρασες πριν από ένα μήνα το βαρέθηκε (και δεν θα το ξεβαρεθεί(!)), τα βιβλία που διαβάζατε μαζί τα ξέρει απ’ έξω κι ανακατωτά, το ίδιο και μία στοίβα από dvd’s και cd’s που στα μάτια του και στ’ αυτιά του φαντάζουν και ηχούν παλιά… Τα παιδιά μεγαλώνουν και τα παιδιά βαριούνται εύκολα! Μια απλή διαπίστωση έφτανε για να γεννήσει μέσα μου την ιδέα του babyads.gr: ενός διαδικτυακού πλανήτη όπου μπορούμε να αξιοποιήσουμε όλα τα πράγματα που είναι πλέον περιττά ή βαρετά για τα δικά μας «αστέρια» αλλά συνάμα πολύ χρήσιμα για κάποια άλλα.

idea1Πουλήστε, αγοράστε, χαρίστε, ανταλλάξτε, μάθετε, ρωτήστε, αναζητήστε, το καλύτερο για το παιδί σας. Πού; Στο babyads, ή αλλιώς στο διαδικτυακό σύμπαν των μικρών όπου αξίζει να πλοηγηθούν όλοι οι μεγάλοι…

Το babyads.gr, είναι ένα διαδυκτιακό bazaar παιδικών ειδών όπου μπορείτε να πουλήσετε ή να χαρίσετε οτιδήποτε είναι μικρό για το δικό σας παιδί αλλά μεγάλο για κάποιο άλλο. Μια μεγάλη αγορά μέσα από την οποία μπορείτε να αποκτήσετε στις καλύτερες δυνατές τιμές τόσο καινούρια όσο και second hand προϊόντα. Ένας κόσμος στον οποίο όλοι οι επαγγελματίες γύρω από το σύμπαν των παιδιών είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Και το κυριότερο: ένας τόπος όπου κάθε γονιός, μπορεί, μέσα από άρθρα και blog, να μοιραστεί οτιδήποτε αφορά στον πιο όμορφο κόσμο που γνώρισε ποτέ: αυτόν του δικού του παιδιού!

Όταν αγοράζω second hand προϊόντα:

  • Βοηθάω τον πλανήτη στην μείωση της κατανάλωσης των πρώτων υλών
  • Κάνω μεγάλη οικονομία στον οικογενειακό προϋπολογισμό
'.$str0.'
'; ?>