«Πέτα, Λούδα!» – μια παράσταση για μικρά παιδιά

peta_louda

Για τις 3 Κυριακές του Μαΐου 15,22 & 29/5 τα παιδιά 2,5 -5,5 ετών θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση «Πέτα, Λούδα!», μια όμορφη παράσταση με ηθοποιούς, κούκλες, θέατρο σκιών, τεχνική του SAND ART και ενεργή συμμετοχή των παιδιών.

Η παράσταση αφηγείται την ιστορία μιας μικρής κάμπιας, που τη λένε Λούδα, που ήθελε να γίνει μια πεταλούδα και να πετάξει. Όταν όμως παρ’ όλες τις προσπάθειες και τις προπονήσεις δεν τα καταφέρνει, ανακαλύπτει πως οι καλές μας πράξεις και τα όνειρά μας είναι αυτά που μας ανοίγουν τα φτερά και μας κάνουν να πετάξουμε!

Στο τέλος με την βοήθεια των παιδιών φτιάχνοντας την ΛΟΥΛΟΥΔΟΥπολη και ομορφαίνοντας τον κόσμο γύρω της καταφέρνει και γίνεται μια πανέμορφη ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ!

Στην παράσταση αυτή, παράλληλα με την ηθοποιό και τις κούκλες, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο παιδικό θέατρο στην Ελλάδα η τεχνική του SAND ART. Πρόκειται για ζωγραφική με άμμο πάνω σε ένα τραπέζι με φωτισμένη γυάλινη επιφάνεια. Η ηθοποιός ζωγραφίζει με άμμο εικόνες τις οποίες τα παιδιά παρακολουθούν καθώς σχηματίζονται, σε μεγάλη οθόνη μέσω βιντεοπροβολής.

Κείμενο-Σκηνοθεσία-Ερμηνεία: Ιρίνα Μπόικο
Διάρκεια:50 λεπτά
Κυριακή 15, 22 & 29/5 στις 12:00μμ
Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ

Χώρος: ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΣΩΜΑΤΩΝ, Οδός Αγίων Ασωμάτων 6, Θησείο, (απέναντι από τον ΗΣΑΠ Θησείο ή 5′ από το Μετρό Μοναστηράκι), τηλ. κρατήσεων 697-3631659, 211-8009838

Πηγή: mamakid.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*