Ένα παιδικό δωμάτιο… ποδήλατο!

Ένα παιδικό δωμάτιο μέσα στην… παιδική χαρά!

Όταν έχεις να κάνεις με τον μαγικό κόσμο των μωρών τότε η φαντασία σου μπορεί να ξεπεράσει κάθε όριο, να είναι σχεδόν ασύλληπτη. Πως θα σας φαινόταν να μπορούσατε να αλλάξετε το μωρό σας στην παιδική χαρά χωρίς να τρέχετε πανικόβλητες με κατεύθυνση το σπίτι; Τι θα απαντούσατε αν σας έλεγε κάποιος ότι έχετε την δυνατότητα να φρεσκάρετε και να ξαναντύσετε το καταϊδρωμένο σας μωρό μέσα σ” ένα πάρκο; Απίθανο; Κι όμως! Οι Πορτογάλοι  σχεδιαστές Jacinta και Casimiro Costa κάνουν μετατρέπουν το απίθανο σε πραγματικό με την… Κινητή Μονάδα Παιδικής Φροντίδας που φέρει το όνομα  »25 pedra de sal».

Η εν λόγω “εφεύρεση” που δημιουργήθηκε από τα τμήματα μιας παλιάς κουζίνας και τα εξαρτήματα ενός παιδικού ποδηλάτου υπόσχεται στους γονείς άνεση πάντα και παντού καθώς στους χώρους της μπορούν να αποθηκευθούν πάνες, ρούχα, κουβερτούλες, παιχνίδια και κολόνιες, όλα όσα απαρτίζουν δηλαδή το σύμπαν ενός νεογέννητου.

Στόχος των σχεδιαστών είναι να απλοποιήσει την ζωή των γονιών που βρίσκονται με το μωρό τους εκτός σπιτιού, καθώς ευελπιστούν ότι η εν λόγω Κινητή Μονάδα Παιδικής Φροντίδας θα εγκατασταθεί σύντομα σε πάρκα και παιδικές χαρές από τους αρμόδιους δήμους της Πορτογαλίας . Αν λοιπόν βρεθείτε στην Πορτογαλία και πέσετε τυχαία επάνω σε μία κινητή αλλαξιέρα μην σαστίσετε, μην ξαφνιαστείτε και κυρίως μην ξεχάσετε ότι στην ζωή αυτή όλα είναι πιθανά, πόσο μάλλον όταν έχουν να κάνουν με τον μαγικό κόσμο ενός μωρού…

   

Άφησε ένα σχόλιο

*