Super trendy διαγωνισμός Babyads.gr με δώρο 2 υπέροχες μπλούζες από το κατάστημα «ALDIROCKSTAR»

Το BabyAds.gr και το «ALDIROCKSTAR» διοργανώνουν διαγωνισμό με δώρο δύο μπλούζες για 2 τυχερούς/ες από εσάς.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει:

Να είστε κάτοικοι των νοτίων προαστίων της Αθήνας.                                                                                                                                                                                           Να γίνετε μέλη στο BabyAds.gr εδώ  (εάν δεν είστε ήδη)
Να κάνετε like στις σελίδες του BabyAds.gr και του  ALDI store στο facebook εδώ και έδω αντίστοιχα.
Να κοινοποιήσετε δημόσια τον διαγωνισμό στο facebook
Ο διαγωνισμός θα λήξει την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 τα μεσάνυχτα και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα. Ο τυχερός νικητής θα παραλάβει το δώρο του κατόπιν συννενόησης με το ALDI store και ΜΟΝΟ από το κατάστημα Aldi Store.

Λίγα λόγια για το BabyAds.gr

Πουλήστε, αγοράστε, χαρίστε, ανταλλάξτε, μάθετε, ρωτήστε, αναζητήστε, το καλύτερο για το παιδί σας. Πού; Στο babyads, ή αλλιώς στο διαδικτυακό σύμπαν των μικρών όπου αξίζει να πλοηγηθούν όλοι οι μεγάλοι…

Το babyads.gr, είναι ένα διαδυκτιακό bazaar παιδικών ειδών όπου μπορείτε να πουλήσετε ή να χαρίσετε οτιδήποτε είναι μικρό για το δικό σας παιδί αλλά μεγάλο για κάποιο άλλο. Μια μεγάλη αγορά μέσα από την οποία μπορείτε να αποκτήσετε στις καλύτερες δυνατές τιμές τόσο καινούρια όσο και second hand προϊόντα. Ένας κόσμος στον οποίο όλοι οι επαγγελματίες γύρω από το σύμπαν των παιδιών είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Και το κυριότερο: ένας τόπος όπου κάθε γονιός, μπορεί, μέσα από άρθρα και blog, να μοιραστεί οτιδήποτε αφορά στον πιο όμορφο κόσμο που γνώρισε ποτέ: αυτόν του δικού του παιδιού!

Λίγα λόγια για το ALDI store

Aldistore σημαίνει: Παιδική Μόδα, Κορυφαία brands, Άψογη εξυπηρέτηση, Απίθανες τιμές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Το BabyAds.gr (εφεξής «Διοργανώτρια») και το ALDI store διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 2 τυχερά μέλη της ιστοσελίδας www.babyads.gr θα κερδίσουν από μια μπλούζα για παιδί από 2 – 16 χρονών.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών κάτοικος των νοτίων προαστίων της Αθήνας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην Διοργανώτρια και στο ALDI store, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 2 νικητές και 2 αναπληρωματικοί νικητές.
Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούω άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας του νικητή να επιβεβαιώσει την αποδοχή του δώρου του 5 εργασιμες ημέρες μετά την ημερομηνία ειδοποίησής του από την Διοργανώτρια
Οι συμμετέχοντες συναινούν στην δημοσίευση του ονόματός τους στις ιστοσελίδες του Babyads.gr και του ALDI store και στις αντίστοιχες σελίδες τους στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.
Ο νικητής αναλαμβάνει αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης του δώρου του. Ο νικητής κερδίζει το δώρο από το ALDI store.
Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.
Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:

http://www.saveandwin.gr/

http://ediagonismoi.gr/

http://kerdiseto.gr/

   

Άφησε ένα σχόλιο

*