Κερδίστε το υπέροχο βιβλίο «Τι θα φάω στο σχολείο Mama;» της Θέμιδος Καρδιόλακα

Το Babyads.gr και η «ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Εκδόσεις» διοργανώνουν διαγωνισμό με δώρο το υπέροχο βιβλίο της Θέμιδος Καρδιόλακα: «Τι θα φάω στο σχολείο Mama;» σε 3 τυχερούς/ες νικητές/τριες από εσάς!

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει:

 • Να γίνετε μέλη στο www.BabyAds.gr εδώ  (εάν δεν είστε ήδη)
 • Να κάνετε like στις σελίδες του BabyAds.gr και της  «ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Εκδόσεις» στο facebook εδώ και έδω αντίστοιχα.
 • Να κοινοποιήσετε δημόσια τον διαγωνισμό στο facebook

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 τα μεσάνυχτα και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα. Ο τυχερός νικητής θα παραλάβει το δώρο του κατόπιν συννενόησης με την «ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Εκδόσεις»

Λίγα λόγια για το BabyAds.gr

Πουλήστε, αγοράστε, χαρίστε, ανταλλάξτε, μάθετε, ρωτήστε, αναζητήστε, το καλύτερο για το παιδί σας. Πού; Στο babyads, ή αλλιώς στο διαδικτυακό σύμπαν των μικρών όπου αξίζει να πλοηγηθούν όλοι οι μεγάλοι…

Το babyads.gr, είναι ένα διαδυκτιακό bazaar παιδικών ειδών όπου μπορείτε να πουλήσετε ή να χαρίσετε οτιδήποτε είναι μικρό για το δικό σας παιδί αλλά μεγάλο για κάποιο άλλο. Μια μεγάλη αγορά μέσα από την οποία μπορείτε να αποκτήσετε στις καλύτερες δυνατές τιμές τόσο καινούρια όσο και second hand προϊόντα. Ένας κόσμος στον οποίο όλοι οι επαγγελματίες γύρω από το σύμπαν των παιδιών είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Και το κυριότερο: ένας τόπος όπου κάθε γονιός, μπορεί, μέσα από άρθρα και blog, να μοιραστεί οτιδήποτε αφορά στον πιο όμορφο κόσμο που γνώρισε ποτέ: αυτόν του δικού του παιδιού!

Λίγα λόγια για το Βιβλίο: «Τι θα φάω στο σχολείο Mama;»

Η συγγραφέας του βιβλίου «Τι θα φάω στο σχολείο Mama;» που πείθει τα παιδιά να δοκιμάσουν μπρόκολο, ν” αποθεώσουν τις φακές και να λατρέψουν το κουνουπίδι

Η Θέμις δεν είναι μια μαμά σαν όλες τις άλλες. Είναι η μαμά που πείθει τα παιδιά να δοκιμάσουν μπρόκολο, ν” αποθεώσουν τις φακές και να λατρέψουν το κουνουπίδι. Είναι η μαγείρισσα που γεμίζει lunchboxes με μεξικάνικα muffins, μπάρες με ταχίνι και καραμελωμένα μήλα. Είναι η φίλη σου που πάντα έχει στην τσάντα της το “παυσίπονο” μιας εύκολης και νόστιμης συνταγής. Είναι η super woman που σερβίρει στα παιδιά γαβάθες με τσιπς γλυκοπατάτας και λαχανικών. Είναι η συγγραφέας της “βίβλου” “Τι θα φάω στο σχολείο Mama;” που εμείς οι υπόλοιπες μαμάδες μελετάμε και προσκυνάμε… περισσότερα…

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού 

 1. Το BabyAds.gr (εφεξής «Διοργανώτρια») και η «ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Εκδόσεις» διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχερά μέλη της ιστοσελίδας www.babyads.gr θα κερδίσουν από ένα βιβλίο με τίτλο  «Τι θα φάω στο σχολείο μαμά;» της Θέμιδος Καρδιόλακα.
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην Διοργανώτρια και στην «ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Εκδόσεις», καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
 3. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 4. Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
 5. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθουν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί νικητές.
 6. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας του νικητή να επιβεβαιώσει την αποδοχή του δώρου του 5 εργασιμες ημέρες μετά την ημερομηνία ειδοποίησής του από την Διοργανώτρια
 7. Οι συμμετέχοντες συναινούν στην δημοσίευση του ονόματός τους στις ιστοσελίδες του Babyads.gr και της «ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Εκδόσεις» και στις αντίστοιχες σελίδες τους στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.
 8. Ο νικητής αναλαμβάνει αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης του δώρου του. Ο νικητής κερδίζει το δώρο από την «ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Εκδόσεις».
 9. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.
 10. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:

http://www.saveandwin.gr/

http://ediagonismoi.gr/

http://kerdiseto.gr/

   

7 σχόλια.

 1. sans82 11/03/201720:27

  Βιβλίο το καλύτερο δώρο για μικρούς και μεγάλους.
  Ευχαριστούμε πολύ
  Πάντα με επιτυχίες καλές δουλειές

  Reply
 2. ΣΟΦΙΑ ΔΟΥΚΛΗ 12/03/201718:33

  E ξ Α ι Ρ ε Τ ι Κ α ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟ Δ ω Ρ α Κ ι ? Ευχαριστούμε πολύ ?

  Reply
 3. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΩΫΣΙΔΟΥ 13/03/201709:05

  ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΑΚΙ…

  Reply
 4. ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ 13/03/201710:13

  ΚΑΛΟ!!!!!!!

  Reply
 5. MARIA KIRIAKOU 13/03/201717:28

  τέλειο δώρο!

  Reply
 6. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

  Reply
 7. ΧΡΥΣΑ ΛΑΓΙΟΥ 14/03/201716:11

  ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΑΣ !!!

  Reply

Άφησε ένα σχόλιο

*