Μητέρα διδύμων απαντά με έξυπνο και αστείο τρόπο σε αδιάκριτες ερωτήσεις

tweens

Η Αυστραλέζα Annie Nolan έχει αποκτήσει μεγάλη δημοσιότητα, μετά από μια φωτογραφία των δίδυμων κοριτσιών της που ανέβασε στο διαδίκτυο. Διαθέτει ένα blog, στο οποίο ανέβασε μια φωτογραφία των κοριτσιών να κρατούν 2 πολύ ενδιαφέρουσες καρτέλες πληροφόρησης.

Η ίδια έγραψε κάτω από τη φωτογραφία, «Ήθελα πραγματικά να τοποθετήσω αυτές τις καρτέλες στο καροτσάκι σήμερα. Ως μητέρα διδύμων, μου κάνουν συνεχώς ερωτήσεις όπου κι αν πάω. Ενώ ορισμένοι άνθρωποι ρωτούν από περιέργεια, είναι πολλοί αυτοί που γίνονται αδιάκριτοι και μετά από λίγο, αυτό καταντάει κουραστικό. Βέβαια, καθώς πήγαινα στην πόλη, αν και στην αρχή ήμουν σίγουρη ότι θα τις αφήσω να τις δουν, τελικά ντράπηκα και τις μάζεψα!»

Οι πινακίδες έγραφαν:

Ναι, είναι δικά μου.Ναι, είναι δίδυμα.

Ναι, είναι και τα δύο κορίτσια.

Όχι, δεν είναι πανομοιότυπα.

Ναι, ξέρω ότι παρόλα αυτά, μοιάζουν πάρα πολύ.

Ναι, είμαι σίγουρη ότι δεν είναι πανομοιότυπα.

Η σύλληψη έγινε με τον πατροπαράδοτο τρόπο.

Γεννήθηκαν με καισαρική τομή.

Έχετε κι εσείς δίδυμα στην οικογένεια; Καταπληκτικά!

Στη δική μου οικογένεια δεν είχαμε δίδυμα…μέχρι τώρα.

Ναι, τρέχω και δε φτάνω (ορισμένες φορές βοηθάει την κατάσταση λίγο κρασί)

Ναι, τρίδυμα θα ήταν ακόμα πιο δύσκολα.

Στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της φωτογραφίας της, η μητέρα πρόσθεσε ότι συνέχεια δεχόταν ερωτήσεις από αγνώστους στο δρόμο, όμως ορισμένες φορές υπήρχαν ερωτήσεις που την ξάφνιαζαν, ιδιαίτερα όταν ρωτούσαν για εξωσωματική γονιμοποίηση, θεραπείες γονιμότητας, ακόμα κι αν είχε σκεφτεί να κάνει έκτρωση στο ένα από τα δύο έμβρυα. «Το 80% των ανθρώπων ήταν μια χαρά, το υπόλοιπο 20% όμως μπορεί να σε αφήσει με ανοιχτό το στόμα», έγραψε.

Μέσα σε λίγες μέρες, η φωτογραφία των διδύμων της κέρδισε πάνω από 21.000 likes και ο αριθμός των αναγνωστών του blog της ξεπέρασε τους 3.400 από 200 που ήταν προηγουμένως. Η ίδια και τα δίδυμα εμφανίστηκαν επίσης σε μια πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης της Αυστραλίας.

Παρά τα θετικά σχόλια που έλαβε και τα οποία πλειοψηφούσαν, έλαβε και ορισμένα επικριτικά, τα οποία κοινοποίησε σε επόμενο ποστ της. «Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να βλάψω κανέναν με αυτή τη φωτογραφία», έγραψε. «Αν με ξέρατε, θα γνωρίζατε ότι ακόμα κι αν στενοχωρήσω τη γάτα μου, δε θα μπορώ να κοιμηθώ μετά! Είμαι υπερήφανη για τα παιδιά μου ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Δεν κυκλοφόρησα ποτέ στο δρόμο με αυτές τις πινακίδες. Ήταν κυρίως μια αστεία κίνηση για μένα και τους φίλους μου που έχουμε δίδυμα.»

   

Άφησε ένα σχόλιο

*