Μια έξυπνη και επαναστατική μέθοδος για πιο εύκολο θηλασμό

antliathilasmou

Μια μητέρα εφηύρε ένα σύστημα άντλησης μητρικού γάλακτος που όλες οι μαμάδες περιμένανε!

Οι τρόποι άντλησης μητρικού γάλακτος είναι πολύ σημαντικοί για τις μαμάδες. Στις μέρες μας οι περισσότερες μητέρες δεν διαθέτουν το χρόνο που θα χρειαζόταν ο θηλασμός λόγω του καθημερινού εργασιακού προγράμματος τους. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί δεν υπάρχει μια καλύτερη επιλογή από τις παραδοσιακές ογκώδεις αντλίες μαστών που όλες οι μαμάδες χρησιμοποιούν;

Είναι ένα ερώτημα που έκανε στον εαυτό της η Samantha Rudolph αφότου είχε διαβάσει ένα άρθρο ονόματι: » Δεν θα έπρεπε μέχρι τώρα το σύστημα άντλησης μητρικού γάλακτος να είναι τόσο κομψό όσο ένα iPhone και τόσο αθόρυβο όσο ένα Toyota Prius;». Ναι θα έπρεπε. Αυτή η ερώτηση ενέπνευσε την Rudolph να δράσει. Ήξερε ότι κάποια μέρα θα είναι εργαζόμενη μητέρα άρα γιατί να μην λύσει το μελλοντικό αυτό πρόβλημα; Άρχισε να δουλεύει με ένα πρωτότυπο για έναν καλύτερο τρόπο άντλησης μητρικού γάλακτος με τον άντρα της Jared Miller ο οποίος είναι μηχανικός.

«Αυτό που δεν ήξερα πριν διαβάσω αυτό το άρθρο, είναι πόσο ξεπερασμένοι είναι οι μέχρι τώρα τρόποι άντλησης μητρικού γάλακτος. Είναι αρκετά δύσκολο να είσαι μητέρα. Δεν με ενδιαφέρει άμα είστε σπιτίσιες μητέρες, εργασιομανείς μητέρες η οποιαδήποτε άλλη κατηγορία μητέρας εσείς προτιμάτε πάντως η προσπάθεια και η πάλη που πρέπει να δώσετε είναι σίγουρη.» συνέχισε λέγοντας η Rudolph. «Βλέποντας πόσο έχει αναπτυχθεί η τεχνολογία στις μέρες μας, το βρήκα γελοίο ένα προϊόν που βοηθάει στο τάισμα ενός μωρού να είναι κολλημένο στο παρελθόν.»

Το ζευγάρι έκανε την εμφάνιση του με το επαναστατικό προϊόν «Babyation» σύστημα άντλησης μητρικού γάλακτος. Το πιο έξυπνο μέρος του προϊόντος είναι ότι τα μπουκάλια δεν κρέμονται δεξιά από τη συσκευή αναρρόφησης. Αντ” αυτού, το γάλα ρέει μέσα στο μπουκάλι μεσώ ενός σωλήνα ο οποίος συνδέεται με το τμήμα αναρρόφησης της συσκευής: μια μικρή μαύρη ασπίδα θηλής. Οι ασπίδες του μαστού προορίζονται να φορεθούν με σουτιέν.

b1

Αντί για ένα γιγάντιο ξεχωριστό κινητήρα, ο κινητήρας θα είναι σε θέση να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε μέγεθος στήθους. Η άντληση μητρικού γάλακτος ελέγχεται από μια εφαρμογή μέσω του έξυπνου κινητού σας τηλεφώνου ασύρματα. Αν προτιμάτε να μην χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, το σύστημα μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί με ένα απλό «on» κουμπί, όπως και η ταχύτητα της αναρρόφησης μπορεί να ελεγχθεί από εκεί.

b2

Η εφαρμογή παρακολουθεί πόσο γάλα αντλείτε, πόση ώρα χρειάστηκε, αν και πόσο γάλα εξάγετε και από τα δυο στήθη ταυτόχρονα και από ποιό στήθος αντλήσατε γάλα τελευταία φορά. Πόσες φορές έχετε ξεχάσει από ποιό μαστό αντλήσατε γάλα τελευταία φορά; Ακόμη όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το όλο σύστημα είναι εντελώς αθόρυβο.

b3

Έχουν περάσει δυο χρόνια από τότε που το ζευγάρι αποφάσισε να δημιουργήσει το εν λόγω σύστημα άντλησης μητρικού γάλακτος για κάθε μητέρα. Για να ολοκληρώσουν το σχεδιασμό και την κατασκευή του προϊόντος ξεκίνησαν μια εκστρατεία στο Kickstarter.com με στόχο να μαζέψουν 50.000$. Σε μόλις έξι μέρες μπόρεσαν να μαζέψουν 40.000$. Με 350$ μπορεί η κάθε μητέρα να προ-παραγγείλει το σύστημα άντλησης μητρικού γάλακτος σε μειωμένη τιμή για τον Μάρτιο του 2017, αλλά υπάρχουν επίσης διάφοροι μέθοδοι δωρεάς για όσους θέλουν να υποστηρίξουν την καμπάνια του ζευγαριού. Σχεδιάζουν να πουλήσουν το σύστημα άντλησης μητρικού γάλακτος μέσω του Amazon και της ιστοσελίδας τους.

«Θέλουμε οι γυναίκες να είναι σε θέση να καθορίσουν τον τρόπο που θα εφαρμόσουν την άντληση μητρικού γάλακτος στην ζωή τους, και όχι τη ζωή τους  στην άντληση μητρικού γάλακτος.» είπε η Samantha.

Kickstarter In-Depth LookDid you catch our Kickstarter update that shows the pump and app in more detail? If not, check it out here!

Δημοσιεύτηκε από Babyation στις Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016

   

Άφησε ένα σχόλιο

*