Σοκαρισμένη η Σητεία: Στραγγάλισε τη μάνα των παιδιών του από τη ζήλια

Του Χρήστου Χατζησπύρου

Σκότωσε την γυναίκα του μπροστά στα παιδιά τους – Το χρονικό της δολοφονίαςτης άτυχης μητέρας από τον σύντροφο της – Τι είπε ο ιατροδικαστής για τον θάνατο της 32χρονης γυναίκας

Σοκαρισμένη βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Σητείας στην Κρήτη έπειτα από τη άγρια δολοφονία της 32χρονης Κατερίνας Μελάκη από τον 36χρονο σύντροφό της και πατέρα των παιδιών της.

Η 32χρονη μητέρα βίωνε το τελευταίο διάστημα έναν Γολγοθά από την άσχημη συμπεριφορά του 36χρονου συζύγου της.

Τα περασμένα Χριστούγεννα το ποτήρι ξεχείλισε και η άτυχη γυναίκα ζήτησε από τον άντρα της να φύγει από το σπίτι, αφού δεν μπορούσε άλλο να αντέξει τα νεύρα του και την παράνοια του.

Τελικά έφυγε εκείνη με τα δυο μικρά παιδιά τους και ζούσε εδώ και ενάμιση μήνα στο σπίτι της μητέρας της. Από τότε μέχρι σήμερα ο 36χρονςο συζυγοκτόνος έβλεπε περιστασιακά τα παιδιά του καθώς το ζευγάρι ήταν σε διάσταση ενώ προσπαθούσε απεγνωσμένα να μεταπείσει την 32χρονη σύζυγό του να τον ξαναδεχτεί.

Ποτέ όμως δεν πίστεψε η 32χρονη την μεταμέλεια του καθώς συνέχεια υπήρχε μεταξύ τους κόντρα, ζήλεια και φθόνος.

Το πρωί της Δευτέρας, ο 36χρονος είχε πάει στο σπίτι της 32χρονης με σκοπό να μεταβούν στο νοσοκομείο της Σητείας στο πλαίσιο προγραμματισμένου ραντεβού των παιδιών.

Δεν περίμενε κανείς όμως ότι θα σκότωνε την γυναικά που λάτρεψε και έκανε μαζί της δύο παιδιά και χιλιάδες όνειρα.

Ο 36χρονος πάρκαρε το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της πεθεράς του, η οποία απουσίαζε, ανέβηκε πάνω και άρχισε να λογομαχεί με την 32χρονη με αφορμή προηγούμενο διαπληκτισμό στο τηλέφωνο.

Το κακό δεν άργησε να γίνει. Μάλωσαν, την άρπαξε από το λαιμό, την έσφιξε και όλα τελείωσαν.

Όταν εκείνη σωριάστηκε αναίσθητη στο πάτωμα, συνειδητοποίησε τι είχε κάνει και τράπηκε σε φυγή για να παραδοθεί λίγο αργότερα στο Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.

Την ώρα του φονικού, μπροστά ήταν τα παιδιά τους, 18 και 6 μηνών.

Την 32χρονη μητέρα βρήκε νεκρή ο αδελφός της, ο οποίος έσπευσε να ειδοποιήσει για βοήθεια.

Ο ιατροδικαστής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου κ. Άρης Τσατσάκης, που μίλησε στο neakriti.gr, για το αποτρόπαιο έγκλημα στη Σητεία, τόνισε πως οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο θάνατος της 32χρονης ήταν ακαριαίος και ήταν συνεπεία ασφυξίας από στραγγαλισμό.

Επίσης ανέφερε ότι τα πρώτα στοιχεία δεν έδειξαν να υπάρχουν εκδορές ή άλλα τραύματα στο σώμα της άτυχης 32χρονης, γεγονός που οδηγεί κατ’ αρχήν τον ιατροδικαστή στην εκτίμηση ότι ο καβγάς οδήγησε αυτόματα στον στραγγαλισμό και τον θάνατό της.

Με άλλα λόγια, η πρώτη εκτίμηση δεν δείχνει να υπάρχουν ίχνη άλλης πάλης, ωστόσο η περαιτέρω νεκροψία, νεκροτομή θα καταδείξει τα πλήρη στοιχεία των αιτιών θανάτου της άτυχης 32χρονης γυναίκας.

Ο άλλοτε ερωτευμένος άνδρας, που στην Κατερίνα είδε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή για τον ίδιο, αφού είχε χάσει από καρκίνο την πρώτη του σύζυγο και είχε μείνει μόνος με ένα μικρό παιδί, είχε γίνει ένας άνδρας τύραννος και δεσμώτης, καθώς έφτανε να κλειδώνει τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι.

H Κατερίνα είχε ερωτευθεί τον άνδρα της, παντρεύτηκαν και απέκτησαν πολύ γρήγορα δύο παιδιά, που μεγάλωναν μαζί με τη δεκατριάχρονη σήμερα κόρη του από τον πρώτο του γάμο.

Ο 36χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ισχυρίζεται ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση. Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου, λέει.

Πηγή: protothema.gr
   

Άφησε ένα σχόλιο

*