Γυναίκα έσωσε με αυτοθυσία μικρό αγόρι που δέχθηκε άγρια επίθεση από σκυλιά

Το περιστατικό συνέβη στην Αίγυπτο – Ο μικρός Μοχάμεντ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια

Άγρια επίθεση από σκυλιά δέχθηκε ένα μικρό αγόρι στην Αίγυπτο που σώθηκε μόνο χάρη στην παρέμβαση μιας άγνωστης σε αυτό γυναίκας που με αυτοθυσία έβαλε το κορμί της μπροστά στα ζώα για να προστατεύσει το παιδί.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας τα δύο σκυλιά φαίνονται αρχικά να παίζουν μεταξύ τους. Όταν το μικρό αγόρι, όμως, τρέχει τότε τα δύο σκυλιά το κυνηγούν και το προλαβαίνουν στην είσοδο ενός κτηρίου.

Στα επόμενα δευτερόλεπτα φαίνονται τα σκυλιά να δαγκώνουν σε διάφορα σημεία το αγόρι που ακούει στο όνομα Μοχάμεντ Εχάμπ.

Ως από μηχανής θέος εμφανίζεται για τον μικρό Μοχάμεντ μια γυναίκα η οποία βάζει το κορμί της ως «ασπίδα» προκειμένου τα δύο σκυλιά να σταματήσουν να δαγκώνουν. Στα καρέ φαίνεται να παρεμβαίνει και μια δεύτερη γυναίκα, η οποία πιστεύεται ότι είναι η ιδιοκτήτρια του ενός εκ των σκυλιών.

Μετά την επίθεση ο Μοχάμεντ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με τραύματα στα χέρια, το κεφάλι και τα πόδια.

Η ιδιοκτήτρια του ενός εκ των σκυλιών φέρεται να έχει ζητήσει συγγνώμη με τον πατέρα του μικρού αγοριού να μην την κάνει δεκτή και αντίθετα να ζητά την επιβολή κυρώσεων. Κατά πληροφορίες έχει ήδη επιβληθεί πρόστιμο ενώ με την υπόθεση έχει ασχοληθεί και ο υπουργός Δικαιοσύνης της Αιγύπτου δηλώνοντας ότι «θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις».

Πηγή: protothema.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*