Πόσο ίδιοι: Παιδιά που δεν τα ξεχωρίζεις από τους διάσημους γονείς τους

Ξέρουμε ότι τα γονίδια είναι μεγάλη υπόθεση στην εμφάνιση ενός ανθρώπου, αυτό όμως δεν ισχύει και πάντα, καθώς πολλές φορές τυχαίνει να βλέπουμε κάποιο παιδάκι που δε μας θυμίζει σε καμία περίπτωση τους ανθρώπους που τοδημιούργησαν.

Από την άλλη, υπάρχουν και τα παιδιά εκείνα που μοιάζουν με μικρούς κλώνους των γονιών τους, κάτι που συναντάμε αρκετά συχνά και στον χώρο της showbiz.

Η πιο διάσημη (και λίγο κακομαθημένη) μικρή celebrity, ξεκίνησε να τραβά το ενδιαφέρον όλων από κούνια ενώ πλέον έχει εξελιχθεί σε μια λιλιπούτεια fashionista. Εκτός από το star quality του μπαμπά της, Tom Cruise, η μικρή Suri κληρονόμησε την τέλεια εμφάνιση της μαμάς της, αφού τόσο το γλυκό της πρόσωπο όσο και η λεπτεπίλεπτη φιγούρα της θυμίζουν είναι μια μίνι εκδοχή της Katie Holmes.

Τέτοια εμφάνιση κρίμα θα ήταν να μη διαιωνηθεί. Ο Romeo Beckham, ένας από τους τρεις γιους του David και της Victoria, θυμίζει τον μπαμπά του σε απίστευτο βαθμό. Δεν ξέρουμε αν πρόκειται να ακολουθήσει την ίδια πορεία στα γήπεδα, σίγουρα όμως θα συνεχίσει την παράδοση του μπαμπά του να καίει γυναικείες καρδιές.

Το πανέμορφο μοντέλο, κόρη του γνωστού Έλληνα τραγουδιστή Νίκου Νομικού, εκτός από τα μάτια του μπαμπά πήρε και τη γοητεία της μαμάς της. Η Δούκισσα Νομικού, αν και ξανθιά πλέον, μοιάζει ιδιαίτερα με τη μητέρα της Ούρσουλα, την οποία άνετα θα περνούσαμε για τη μεγάλη της αδερφή.

Η ψιλόλιγνη ηθοποιός με το αξιοζήλευτο σώμα και το αριστοκρατικό στυλ έχει μία εξίσου εντυπωσιακή κορούλα, καρπό του έρωτά της με τον frontman των Coldplay, Chris Martin. Η μικρή (με το πολύ εμπνευσμένο όνομα Apple) διαθέτει ένα πρόσωπο που θυμίζει απίστευτα εκείνο της μητέρας της, ενώ σίγουρα πρόκειται να αποκτήσει και εκείνη τους δικούς της θαυμαστές όταν μεγαλώσει.

Ίσως ο ορισμός του mini–me, η μικρή κόρη της κοκκινομάλλας ηθοποιού δε θα μπορούσε να της μοιάζει περισσότερο. Τα ίδια κόκκινα μαλλιά και η ίδια κατάλευκη επιδερμίδα κάνουν μαμά και κόρη ένα απίστευτα χαριτωμένο δίδυμο που κλέβει τις εντυπώσεις όπου κι αν βρεθεί.

Η μεγάλη κόρη της όμορφης ηθοποιού θα μπορούσε κάλλιστα να μας ξεγελάσει παριστάνοντας πως είναι εκείνη. Με γονείς δύο πανέμορφους ανθρώπους, τη Reese Witherspoon και τον Ryan Phillippe, η νεαρή κατάξανθη Ava φαίνεται πως κληρονόμησε σε μεγαλύτερο βαθμό την εξωτερική εμφάνιση της μαμάς της.

Η «Απόλυτη Ελληνίδα σταρ» λατρεύει την κόρη της όσο τίποτα άλλο στον κόσμο, αφού στο πρόσωπό της βλέπει τον εαυτό της. Όπως και όλοι εμείς.

Η Σοφία Καρβέλα και η Άννα Βίσση, εκτός από το εκκεντρικό τους στυλ μοιράζονται και τα ίδια χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, μοιάζοντας περισσότερο με αδελφές παρά με μαμά και κόρη. Άραγε ο γιος της Σοφίας σε ποιον θα μοιάσει μεγαλώνοντας;

Ο διάσημος έλληνας σταρ και πατέρας τεσσάρων παιδιών έχει χαρακτηριστική ομοιότητα με τη μεγαλύτερη κόρη του Αναστασία!
Η μόλις 8 ετών κόρη του, μπορεί στα χρώματα να μοιάζει αρκετά και με τους δυο γονείς όμως τα μάτια, τα χείλη και η μύτη είναι ξεκάθαρα ολόιδια με του πασίγνωστου τραγουδιστή! Ιδού η απόδειξη!

Η Εβελίνα Παπούλια με την 17χρονη κόρη της Αφροδίτη Λιάντου (που ετοιμάζεται να πάει να σπουδάσει μουσική στο εξωτερικό) μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό.

Η Τζένη Μπαλατσινού και η κόρη της Αμαλία, που σπουδάζει πια στην Αμερική, δεν μοιάζουν μόνο στο σώμα αλλά και στο πρόσωπο αφού έχουν τα ίδια ανοιχτά χαρακτηριστικά.

 Η κόρη της Robin Right με τον Sean PennDylan, θυμίζει έντονα την Πρώτη Κυρία του House of Cards και κάτι μας λέει ότι δεν θα αργήσουμε να τη δούμε να ακολουθεί και  την καριέρα της μητέρας της ή και να την ανταγωνίζεται σε κάποια σειρά της αμερικανικής τηλεόρασης.

Η μαμά της της είναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες στην ιστορία του κινηματογράφου κι ο μπαμπάς της , Alec Baldwin, ένας ταλαντούχος ηθοποιός που τελευταία βρίσκεται στο προσκήνιο, λόγω της μίμησής του στο SNL του νυν προέδρου των ΗΠΑ. Η Ireland Baldwin, όπως πολλές κόρες διάσημων stars, είναι μοντέλο και ηθοποιός.

 Η κόρη της Γαλλίδας ποπ σταρ και μούσας του Karl Lagerfeld δεν κληρονόμησε απλώς τα εκπληκτικά γονίδια της μαμάς και του μπαμπά της (Johnny Depp), αλλά και το θρόνο της Vanessa στον οίκο Chanel αποτελώντας επίσημα το πρόσωπο του Chanel NoLEau, ενώ δύσκολα θα ξεχάσουμε την εμφάνισή της στο κλείσιμο της haute couture επίδειξης του οίκου Chanel για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017.

 Η Lourdes δεν είναι μόνο σχεδόν σωσίας (στο πιο μελαχρινό) της μητέρας της, Madonna, έχει υιοθετήσει και το attitude της μαζί με το rock sexy styling.

Πηγή: instyle.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*