Τατουάζ …για πολλές ζωές!!! Από τον Γιώργο Μαυρίδη

tatoomavridis

Ο Γιώργος Μαυρίδης έδειξε το φιλανθρωπικό του πρόσωπο…

Χθες Δευτέρα (10/10) επί 14 ώρες ζωγράφιζε χαμογελαστές φατσούλες σε όσους βρέθηκαν στο στούντιό του στη Θεσσαλονίκη και στήριξαν την προσπάθειά του για συγκέντρωση χρημάτων για τα παιδιά της Παιδιατρικής Παιδοογκολογικής Κλινικής ΑΧΕΠΑ.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε είναι εντυπωσιακό και ανέρχεται στα 7.295 ευρώ, τα οποία θα δοθούν εξ’ ολοκλήρου σε οικογένειες που τα παιδιά τους πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και άλλες χρόνιες παθήσεις.

Δείτε την ανάρτηση του καλλιτέχνη στο facebook

ma1

Πριν μια εβδομάδα ο Γ. Μαυρίδης είχε ενημερώσει το κοινό για τη συγκεκριμένη κίνηση λέγοντας:

Το συγκεκριμένο σχέδιο είναι μια φατσούλα η οποία σχεδιάστηκε για καλό σκοπό.

ma2

Στις 10 Οκτωβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 10 το πρωί θα ανοίξω την πόρτα του στούντιο και θα ξεκινήσω να το κάνω σε όποιον επιθυμεί να το αποκτήσει. Όλα τα έσοδα από τα τατουάζ που θα κάνω θα δοθούν εξ ολοκλήρου στους γονείς των παιδιών της ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΙΔΟΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΧΕΠΑ. Ελπίζω να δώσουμε μια βοήθεια σε όλες τις οικογένειες που τα παιδιά τους πάσχουν από νεοπλασματικες ασθένειες και χρονιές παθήσεις.

Οι γονείς περνάνε έναν Γολγοθά και πολύ από αυτούς δεν έχουν ούτε τα βασικά. Η τιμή εκκίνησης του τατουάζ θα είναι 20 ευρώ και θα μαζεύονται σε ένα κουτί μπροστά στην είσοδο.

Κάποιοι από τους γονείς θα βρίσκονται εκεί όλη μέρα και θα μαζεύουν τα χρήματα και θα κατευθύνουν τους ανθρώπους. Αν λοιπόν θέλει κάποιος από εσάς να αποκτήσει αυτό το αριστούργημα, μπορεί να έρθει την Δευτέρα και να το κάνει. ΔΕΝ κλείνουμε κάποιο ραντεβού θα ξεκινήσω 10 το πρωί και όσο αντέξω… Ελπίζω να με βοηθήσετε! Σας ευχαριστώ τα λέμε Δευτέρα από τις 10 το πρωί!

Πηγή: iefimerida.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*