Μπαμπάς με τα παιδιά του δημιουργεί ένα πρωτότυπο «Live Pokemon Go!

zontanopokemon
Διαβάστε  παρακάτω τι δηλώνει ο δημιουργικός μπαμπάς στο διαδύκτιο και δείτε το σχετικό video… 
Τα παιδιά μου και εγώ έχουμε σκεφτεί ένα ωραίο οικογενειακό παιχνίδι. Ζωγραφίζουμε πέτρες ή μικρά ξύλα και τα κρύβουμε μέσα στην πόλη, θέλοντας να κάνουμε τους περαστικούς να χαμογελάσουν. Αυτό τη χρονιά αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι μαζικό και να επεκτείνουμε την ιδέα μας.
Στο παρελθόν, τα τρία μεγαλύτερα παιδιά μου και εγώ ζωγραφίζαμε περίπου 40 αντικείμενα και τα κρύβαμε στην πόλη. Ωστόσο, αυτή τη φορά, με τη συμμετοχή και των έξι παιδιών μου, ζωγραφίσαμε μέσα σε ένα χρόνο πάνω από 1.000 πέτρες! Τις βάψαμε και τις χωρίσαμε σε ζευγάρια.
Οι μισές από αυτές είναι συγκεντρωμένες στο Παιδικό Μουσείο, ώστε οι επισκέπτες να τις βλέπουν προσεκτικά και να τις θυμούνται. Το ζευγάρι κάθε πέτρας είναι τοποθετημένο σε διάφορα τυχαία σημεία της πόλης προκειμένου οι οικογένειες να τα εντοπίζουν και να τα φωτογραφίζουν. Όλο αυτό μοιάζει με ένα παιχνίδι κατασκοπίας….ή αλλιώς μία άλλη εκδοχή τουPokemon GO!
 Τα έξι παιδιά μου και εγώ ζωφραφίσαμε διάφορες αστείες φατσούλες σε πάνω από 1.000 πέτρες.
 zontanopokemon
Τα φτιάξαμε με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματίσουμε ζευγάρια. Τα μισά είναι συγκεκρεντρωμένα στο Παιδικό Μουσείο.
 2
Τα άλλα μισά έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία προκειμένου οι συμμετέχοντες στο παιχνίδι να τα εντοπίσουν και να τα φωτογραφίσουν.
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

   

Άφησε ένα σχόλιο

*