Μωρό με σύνδρομο Down γίνεται μοντέλο

down-model

Της Έλλης Πάντα

Είναι δύσκολο να καταφέρεις να σε ακολουθούν πολλά άτομα στο Instagram, ειδικά όταν δεν είσαι ακόμα ούτε ενός χρόνου. Αυτό όμως, δεν εμπόδισε τον μικρό, αξιολάτρευτο Micah Quinones να αποκτήσει πάνω από 23.000 ακόλουθους στο λογαριασμό του H Ζωή με τον Micah. Στην πραγματικότητα, οι φωτογραφίες του είναι εκπληκτικές και του προσφέρθηκε ένα συμβόλαιο μοντέλου. Σίγουρα αυτό δεν ενόχλησε την μητέρα του, η οποία είναι η ίδια μοντέλο και τον καμαρώνει.

Micah-Quinones-Baby-Down-Syndrome-Instagram-7Ο Micah διαγνώσθηκε με σύνδρομο Down όταν ήταν 3 μηνών. Κρίνοντας από τις φωτογραφίες του, έχει πρόωρη ανάπτυξη, περνώντας την ώρα του με το σκυλί της οικογένειας, διασκεδάζοντας την ώρα του μπάνιου και ποζάροντας σε πολύ στιλάτες στάσεις – και λατρεύει να ποζάρει.

Micah-Quinones-Baby-Down-Syndrome-Instagram-6«Όταν δει την φωτογραφική μηχανή, κοιτάζει κατευθείαν στο φακό», λέει η μητέρα του. «Όλοι του λένε ότι είναι ίδιος εγώ.»

Η μητέρα του παραδέχεται ότι όταν ανακάλυψε πως ο γιος της είχε σύνδρομο Down, φοβήθηκε για το πώς θα ήταν η ζωή του, τώρα όμως συνειδητοποιεί ότι αυτό δεν τον καθορίζει.

Micah-Quinones-Baby-Down-Syndrome-Instagram-4Επιπλέον, ελπίζει ότι κάποια στιγμή θα μπορέσει να συνεργαστεί με τον γιο της σε μια-δυο καμπάνιες. Παρόλο που για την ώρα δεν έχει φτάσει τον αριθμό ακολούθων της μητέρας του – η 26χρονη έχει σχεδόν 60.000 θαυμαστές λόγω των εμφανίσεών της σε γνωστές εταιρείες, όπως η Old Navy και η  Lancôme – ελπίζουμε ότι αυτό θα αλλάξει σύντομα!

   

Άφησε ένα σχόλιο

*