Ενοικιάζεται…μαμά!

Need-a-Mom

Της Λίλιαν Μαργαρίτη

Όταν τα προβλήματα σου φαίνονται βουνό και εύχεσαι να είχες τη μητέρα σου κοντά σου για να σου απαλύνει την ψυχη, μία νέα υπηρεσία που δημιουργήθηκε στη Νέα Υόρκη, υπόσχεται να το κάνει για σένα.

Μπορείς να έχεις ανά πάσα στιγμή την εμπειρία και τις πολύτιμες συμβουλές της μαμάς –και μάλιστα χωρίς να συνοδεύονται από τη γκρίνια της- επί πληρωμή!

Γνωρίστε τη Νίνα Κένελι, την ιδρύτρια της εταιρίας «Χρειάζομαι μία μαμά». Με 40 δολάρια την ώρα θα ακούσει τα προβλήματα σου, θα σου δώσει συμβουλή –αν τη ζητήσεις-, θα σε βοηθήσει να οργανώσεις ένα δείπνο, θα ράψει τα κουμπιά που σου λείπουν, θα σου φτιάξει κέικ, θα σιδερώσει τη φούστα σου και γενικά θα κάνει για σένα όλα όσα κάνει η μαμά σου όταν είσαι στις ηλικίες 20-30 ετών. Μπορεί ακόμη και να σε βοηθήσει να αγοράσεις και να τυλίξεις ένα δώρο για την πραγματική σου μητέρα.

nina gia mesa

Και όλα αυτά χωρίς να σου κάνει ούτε μία παρατήρηση για τις στιλιστικές σου επιλογές ή να σε συγκρίνει με τις φίλες σου ή τα αδέλφια σου. Το σλόγκαν της πρωτότυπης αυτής ιδέας είναι: «Όταν χρειάζεσαι μία μαμά…αλλά όχι τη δική σου».

Σε συνέντευξη της η 63χρονη Κένελι αναφέρει ότι το να ακούει νέους ανθρώπους να μιλούν για τα προβλήματα τους είναι κάτι που κάνει αβίαστα και πραγματικά το απολαμβάνει.

Ωστόσο τονίζει ότι υπάρχουν κάποια όρια στις υπηρεσίες που προσφέρει ως…ενοικιαζόμενη μαμά. Για παράδειγμα, επισημαίνει ότι δεν πρόκειται να καθαρίσει το μπάνιο ή να απλώσει τη μπουγάδα. «Δεν είμαι υπηρέτρια, όπως θα έλεγε και η μητέρα σας» λέει χαριτολογώντας η Κένελι.

Η ίδια έχει μεγαλώσει δύο γιους, 27 και 30 ετών σήμερα, και στο παρελθόν εργάστηκε ως θεατρική παραγωγός και σύμβουλος απεξάρτησης από ναρκωτικά και αλκοόλ. Επισημαίνει ότι δεν είναι επαγγελματίας θεραπευτής αλλά όσους έχουν σοβαρά προβλήματα μπορεί να τους παραπέμψει σε ειδικούς.

   

Άφησε ένα σχόλιο

*