Ένα δώρο όλο ψυχή για το παιδί σας μόνο!

dwro01

Της Ήρας Ανδρέου

H Life, Relationship & Business Coach Μάρεα Λαουτάρη- Δεληγιάννη, ή αλλιώς η γυναίκα που αντιλαμβανόμενη ότι η μεγάλη επαγγελματική επιτυχία και η αναγνώριση δεν σου εξασφαλίζουν την αληθινή ευτυχία στη ζωή ξεκίνησε ένα μεγάλο «ταξίδι» με στόχο να βρει τι είναι αυτό που μπορεί να μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους και ολοκληρωμένους ανθρώπους, προτείνει για αυτά τα Χριστούγεννα ένα δώρο γεμάτο ψυχή. Ένα υπέροχο κάδρο στο μέγεθος που εσείς επιθυμείτε «διακοσμημένο» από εσάς με όλα τα ταλέντα του παιδιού σας! Μία δημιουργία που δεν θα κοσμήσει απλώς τον τοίχο του σπιτιού σας αλλά θα συμβάλει και στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης του δικού σας παιδιού! Το δώρο της αυτοπεποίθησης και των ταλέντων, της Μάρεας Λαουτάρη – Δεληγιάννη, δημιουργείται σε συνεργασία με τους γονείς και προσαρμόζεται ανά ηλικία και περίπτωση. Μαζί της θα βρείτε την λίστα των χαρακτηριστικών του παιδιού σας ή του προσώπου που εσείς επιθυμείτε (γονείς, σύντροφος, φίλοι) και μαζί θα δημιουργήσετε ένα μοναδικό έργο που που θα καθρεφτίζει την αγάπη σας.

Όπως επισημαίνει η Μάρεα Λαουτάρη: «Είμαστε αυτό που πιστεύουμε οτι είμαστε. Ενισχύστε την αυτοπεποίθηση του παιδιού αναγνωρίζοντας τα χαρακτηριστικά και τα ιδιαίτερα ταλέντα του. Ο λογικός μας εγκέφαλος έχει την τάση να επιβεβαιώνει τις πεποιθήσεις μας. Οι πεποιθήσεις δημιουργούνται αρχικά στην ηλικία 0-6 ετών. Τι πιστεύετε για τον γιο ή την κόρη σας; Τι του λέτε οτι είναι ή έχει; Στην συνέχεια ζούμε την ζωή που μας προγραμμάτισαν να ζήσουμε. Έχουμε τόση εμπιστοσύνη στην κρίση των γονιών μας που θεωρούμε βέβαιο οτι πραγματικά είμαστε όλα όσα μας είπαν οτι είμαστε και έχουμε. Χαρακτηριζόμαστε σε αυτήν την ηλικία. Επιβεβαιώστε στο παιδί όλα τα θετικά χαρακτηριστικά που διαπιστώνετε οτι έχει αλλά και όλα όσα θέλετε να αναπτύξετε και κάντε τον έναν δυνατό ενήλικο / ενήλικη, άλλωστε, αυτό είναι που θέλετε»

Επικοινωνήστε με την Μάρεα για να συνεργαστείτε για το πρωτότυπο δώρο σας στο 6947 56 9893 και επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της:

marealaoutari.com

   

Άφησε ένα σχόλιο

*