Διαγωνισμός BE IN STYLE! Κερδίστε μια μπλούζα από το ALDI store!

Το BabyAds.gr και το ALDI store διοργανώνουν διαγωνισμό με δώρο ένα από τα παρακάτω για έναν τυχερό/ή από εσάς:

Μπλούζα Indian blue jeans για αγόρι 8-16 ετών

 

Μπλούζα losan για κορίτσι 8-16 ετών

 

Μπλούζα losan για αγόρι 2-6 ετών

 

Μπλούζα losan για κορίτσι 2-6 ετών

 

Μπλούζα yellow sub μωρό 6-18 μηνών

 

Φόρεμα yellow sub μωρό 6-18 μηνών

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει:

 • Να γίνετε μέλη στο www.BabyAds.gr εδώ  (εάν δεν είστε ήδη)
 • Να κάνετε like στις σελίδες του BabyAds.gr και του  ALDI store στο facebook εδώ και έδω αντίστοιχα.
 • Να κοινοποιήσετε δημόσια τον διαγωνισμό στο facebook

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 τα μεσάνυχτα και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα. Ο τυχερός νικητής θα παραλάβει το δώρο του κατόπιν συννενόησης με το ALDI store και ΜΟΝΟ απο το κατάστημα Aldi Store.

Λίγα λόγια για το BabyAds.gr

Πουλήστε, αγοράστε, χαρίστε, ανταλλάξτε, μάθετε, ρωτήστε, αναζητήστε, το καλύτερο για το παιδί σας. Πού; Στο babyads, ή αλλιώς στο διαδικτυακό σύμπαν των μικρών όπου αξίζει να πλοηγηθούν όλοι οι μεγάλοι…

Το babyads.gr, είναι ένα διαδυκτιακό bazaar παιδικών ειδών όπου μπορείτε να πουλήσετε ή να χαρίσετε οτιδήποτε είναι μικρό για το δικό σας παιδί αλλά μεγάλο για κάποιο άλλο. Μια μεγάλη αγορά μέσα από την οποία μπορείτε να αποκτήσετε στις καλύτερες δυνατές τιμές τόσο καινούρια όσο και second hand προϊόντα. Ένας κόσμος στον οποίο όλοι οι επαγγελματίες γύρω από το σύμπαν των παιδιών είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Και το κυριότερο: ένας τόπος όπου κάθε γονιός, μπορεί, μέσα από άρθρα και blog, να μοιραστεί οτιδήποτε αφορά στον πιο όμορφο κόσμο που γνώρισε ποτέ: αυτόν του δικού του παιδιού!

Λίγα λόγια για το ALDI store

Aldistore σημαίνει: Παιδική Μόδα, Κορυφαία brands, Άψογη εξυπηρέτηση, Απίθανες τιμές.

ALDI

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού 

 1. Το BabyAds.gr (εφεξής «Διοργανώτρια») και το ALDI store διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 1 τυχερό μέλος της ιστοσελίδας www.babyads.gr θα κερδίσει μια μπλούζα για παιδί από 2 – 16 χρονών.
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην Διοργανώτρια και στο ALDI store, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
 3. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 4. Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
 5. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθεί 1 νικητής και 1 αναπληρωματικός νικητής.
 6. Mετά την κλήρωση ο νικητής θα ενημερωθεί άμεσα για το δώρο που κέρδισε με αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας του νικητή να επιβεβαιώσει την αποδοχή του δώρου του 5 εργασιμες ημέρες μετά την ημερομηνία ειδοποίησής του από την Διοργανώτρια
 7. Οι συμμετέχοντες συναινούν στην δημοσίευση του ονόματός τους στις ιστοσελίδες του Babyads.gr και του ALDI store και στις αντίστοιχες σελίδες τους στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.
 8. Ο νικητής αναλαμβάνει αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης του δώρου του. Ο νικητής κερδίζει το δώρο από το ALDI store.
 9. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.
 10. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:

http://www.saveandwin.gr/

http://ediagonismoi.gr/

http://kerdiseto.gr/

   

10 σχόλια.

 1. ευχαριστουμε

  Reply
 2. Γιώτα Παπαδημακοπούλου 24/01/201712:54

  Τέλειο! Ευχαριστούμε πολύ! <3

  Reply
 3. t;eleiooooooooooooooooooooooo

  Reply
 4. Athina Vertseti 28/01/201711:17

  Τέλειο δώρο!

  Reply
 5. STELLA MALITI 03/02/201714:28

  ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΟΥ ΓΙΟΥ 26/2♥♥♥ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ 9 ΕΤΩΝ♥♥

  Reply
 6. Flora Gerardi 05/02/201716:26

  ευχαριστουμε πολυυυυ

  Reply
 7. Anna Markova 05/02/201716:59

  TEleio sas euxaristoume polu

  Reply
 8. dimitris1 07/02/201715:34

  όμορφο δώρο……. για αγόρι 8-16 ετών

  Reply
 9. Georgia_Danigeli 09/02/201714:55

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

  Reply
 10. ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ!!!

  Reply

Άφησε ένα σχόλιο

*