“Καθάρισέ το μόνος σου” Η παρωδία αυτού του τραγουδιού του Justin Bieber θα σας φτιάξει τη μέρα

katharisetomonossou

Αν πιάνετε τον εαυτό σας συχνά να κάνει άνω κάτω το σπίτι, αναζητώντας την πηγή αυτής της περίεργης μυρωδιάς ή να κλαίει σιωπηλά καθώς, για ακόμα μια φορά βάζετε τις κάλτσες του άντρα σας στο πλυντήριο (ο οποίος δεν μπορεί να καταλάβει ότι το δίπλα στο πλυντήριο δεν είναι ίδιο με το μέσα στο πλυντήριο), η οικογένεια Holderness συμπάσχει.

Φαίνεται ότι καταλαβαίνουν κι εκείνοι πώς είναι να καθαρίζεις τις βρωμιές των άλλων και μεταφέρουν όλα αυτά τα συναισθήματα σε ένα μουσικό βίντεο-παρωδία, που προκαλεί πολύ γέλιο.

Υπό τον ήχο του ”Love Yourself” του Justin Bieber, οι γονείς Penn και Kim Holderness χορεύουν και τραγουδούν για την προσπάθεια όλων των γονιών να καθαρίσουν τους σωρούς των βρώμικων ρούχων που είναι διάσπαρτα σε όλο το σπίτι. Το “Clean It Up Yourself” (Καθάρισέ το μόνος σου) δεν αναφέρεται μόνο στα βρώμικα παιδιά που πρέπει να καθαρίζουν τα πράγματά τους, αλλά απευθύνεται και στους γονείς που τρώνε και ρίχνουν ψίχουλα στο κρεβάτι και που πετούν το οδοντικό νήμα οπουδήποτε αλλού εκτός από τον κάδο σκουπιδιών του μπάνιου.

Την επόμενη φορά που θα αναρωτηθείτε γιατί τα αξιαγάπητα παιδιά σας είναι τόσο σιχαμένα μερικές φορές, ακούστε αυτό το τραγούδι. Δεν θα βελτιώσει τη μυρωδιά, αλλά θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

   

Άφησε ένα σχόλιο

*