Ρολόι «Ava»: Φορέστε το και πιάστε παιδί στην κατάλληλη ώρα!

roloieva

Το ρολόι Ava θα πωλείται στην τιμή των 249 ευρώ και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στη Βρετανία εντός των προσεχών ημερών – Οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου θα πρέπει να το φορούν μόνο κατά την διάρκεια του ύπνου

Θέλετε να αποκτήσετε απογόνους αλλά δεν ξέρετε εάν είναι η κατάλληλη στιγμή;

Μία είναι η λύση που έρχεται να σας βγάλει από την δύσκολη θέση.

Η συσκευή «Ava» – που μοιάζει με ρολόι χειρός-ενημερώνει τις γυναίκες για τις ημέρες που είναι γόνιμες έτσι ώστε να μπορούν χωρίς κόπο να ξέρουν αν το σεξ που κάνουν θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το ρολόι Ava θα πωλείται στην τιμή των 249 ευρώ και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στη Βρετανία εντός των προσεχών ημερών.

Οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου θα πρέπει να το φορούν μόνο κατά την διάρκεια του ύπνου, όπως αναφέρει η ελλβετική εταιρεία «Ava» που το δημιούργησε.

Το γυναικείο ρολόι διαθέτει αισθητήρες που καταγράφουν, μεταξύ άλλων, τους καρδιακούς παλμούς, τον κύκλο των γυναικών όπως και την θερμοκρασία τους.

Ο 26χρονος Λι φον Μπάιντερ, διευθυντής της ελβετικής εταιρείας «Ava» εξήρε στην χρηστικότητα της συσκευής αυτής υποστηρίζοντας ότι, για τα άτεκνα ζευγάρια, η απόκτηση ενός παιδιού μπορεί να είναι μία στρεσογόνα διαδικασία, όμως με την συσκευή αυτή, η προσπάθεια γίνεται πιο… ιδιωτική υπόθεση .

«Η συσκευή Αva εντοπίζει τα σημάδια του σώματος όταν αυτό είναι στην καλύτερη φάση για τεκνοποίηση», υπογραμμίζει ο Λι φον Μπάιντερ προσθέτοντας πως το ποσοστό επιτυχίας της συσκευής αγγίζει το 90%.

Την ίδια ώρα, ο καθηγητής Άνταμ Μπάλεν, πρόεδρος της Βρετανικής Ενωσης Γονιμότητας, κρατά τις επιφυλάξεις του επισημαίνοντας ότι, η ύπαρξη της συσκευής μπορεί να εντείνει το άγχος των άτεκνων ζευγαριών.

Πηγή: protothema.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*