Φθιώτιδα: Όταν το κλάμα του μωρού έσωσε την οικογένεια που είχε σταματήσει σε πάρκινγκ

Τα κοινά χαρακτηριστικά με το σοκαριστικό δυστύχημα με την Πόρσε

Ήταν πριν από περίπου ενάμιση χρόνο όταν από καθαρή τύχη δεν ξεκληρίστηκε οικογένεια στην Εθνική Οδό Αθήνας – Θεσσαλονίκης. Ένα Audi αυτοκίνητο πέφτει με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε ένα σταθευμένο σε πάρκινγκ ΙΧ διαλύοντάς το. Ευτυχώς οι επιβάτες του δεν ήταν μέσα… Το συγκεκριμένο τροχαίο θυμίζει πολύ το πολύνεκρο σοκαριστικό δυστύχημα της περασμένης Κυριακής με την Πόρσε.

Το τροχαίο είχε γίνει τον Αύγουστο του 2015 στο 142ο χλμ Αθήνας – Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Αθήνα. Στο ασημί αυτοκίνητο, επέβαινε ένα νεαρό ζευγάρι με το μωρό τους. Επειδή ήθελαν να το αλλάξουν σταμάτησαν στο υπό κατασκευή πάρκινγκ που υπάρχει λίγο μετά τον κόμβο της Αταλάντης. Επειδή το μωρό όμως έκλαιγε βγήκαν από το αυτοκίνητο και το έκαναν μια μικρή βόλτα για να ηρεμήσει.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Σέρβος οδηγός ενός τεράστιου Audi χάνει τον έλεγχο και αφού παρασύρει τα σήματα που υπήρχαν στην είσοδο του πάρκινγκ, πέφτει με πολλά χιλιόμετρα πάνω στο ασημί αυτοκίνητο της οικογένειας. Οι γονείς και το μωρό σταθήκαν δυο φορές τυχεροί, αφού από τη σύγκρουση πολλά κομμάτια από τα αυτοκίνητα εκσφενδονίστηκαν τριγύρω, χωρίς ευτυχώς να τους τραυματίσουν. Τυχεροί και οι τρεις επιβάτες του Audi που επίσης δεν τραυματίστηκαν.

Οι εικόνες που ακολουθούν δείχνουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.

 

Πηγή: protothema.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*