Τραγωδία σε παραλία της Θάσου – Πνίγηκε 4χρονο κοριτσάκι ενώ έπαιζε

 

  • Το τραγικό συμβάν έγινε στη παραλία της Σκάλας Σωτήρος της Θάσου, νησί όπου η 4χρονη από τη Ρουμανία πραγματοποιούσε διακοπές με την οικογένειά της
  • Το παιχνίδι στο νερό εξελίχθηκε μοιραίο όταν ένα μεγάλο κύμα σκέπασε το παιδικό βαρκάκι
  • Το παιδάκι ήπιε πολύ νερό με αποτέλεσμα να βγει αναίσθητο από τη θάλασσα
  • Αν και διασωληνώθηκε από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, το πρόδωσε η καρδιά του

Μοιραία κατάληξη είχε για 4χρονο κοριτσάκι το παιχνίδι στη θάλασσα, καθώς, υπό συνθήκες που ερευνώνται, φαίνεται ότι διέφυγε της προσοχής των γονιών της με αποτέλεσμα να πνιγεί. Φέρεται ότι το παιχνίδι στο νερό εξελίχθηκε μοιραίο όταν ένα μεγάλο κύμα σκέπασε το παιδικό βαρκάκι…

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης (28/08) στη παραλία της Σκάλας Σωτήρος της Θάσου, νησί όπου η 4χρονη από τη Ρουμανία πραγματοποιούσε διακοπές με την οικογένειά της.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, το κοριτσάκι ανασύρθηκε από τα νερά χωρίς τις αισθήσεις του και διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πρίνου για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Προανάκριση για το συμβάν ξεκίνησε το Α’ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, ενώ παραγγέλθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Έτσι συνέβη η τραγωδία

Σύμφωνα με το «kavalanews», το παιδάκι έπαιζε με μια φουσκωτή βάρκα μέσα στο νερό. Ξαφνικά ένα μεγάλο κύμα τούμπαρε το βαρκάκι και η μικρή έπεσε στη θάλασσα.

Το διάστημα που έμεινε μέσα στο νερό ήταν αρκετό για στοιχίσει τη ζωή στο άτυχο κοριτσάκι. Αν και δια σωληνώθηκε στην Κεραμωτή από την κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, η καρδιά του δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή. Στο νοσοκομείο οι γιατροί κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να το επαναφέρουν, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, kavalanews.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*