Τραγικό: Έστειλε την κορούλα του τιμωρία στην αυλή γιατί δεν έπινε το γάλα της και εξαφανίστηκε

Της Νάνσυ Κουλούρα

Η μικρούλα αγνοείται εδώ και 48 ώρες και οι Αρχές φοβούνται ότι έπεσε θύμα απαγωγής ή αρπαγής από κογιότ

Δύο ολόκληρα 24ωρα αγνοείται ένα τρίχρονο κοριτσάκι στο Τέξας, το οποίο εξαφανίστηκε από την αυλή του σπιτιού του όταν ο πατέρας του το έστειλε εκεί τιμωρία, με τις Αρχές να ανησυχούν πλέον ότι έπεσε θύμα απαγωγής ή αρπαγής από κογιότ.

Η Sherin Mathews, η οποία πάσχει από αναπτυξιακή διαταραχή και έχει περιορισμένη δυνατότητα ομιλίας, εθεάθη για τελευταία φορά από τον πατέρα της το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν την έβγαλε από το σπίτι και την έβαλε να στέκεται δίπλα από ένα δέντρο ως «τιμωρία», επειδή δεν έπινε το γάλα της. Ο Wesley Mathews βγήκε ξανά στην αυλή 15 λεπτά αργότερα, προκειμένου να τσεκάρει την μικρούλα, ωστόσο εκείνη ήταν άφαντη.

Μετά από πέντε ώρες κατά τις οποίες έψαχνε εναγωνίως με τη γυναίκα τους και τους φίλους του στη γειτονιά, το κοριτσάκι παρέμενε άφαντο και έτσι δήλωσε την εξαφάνισή της στις Αρχές. Δύο εικοσιτετράωρα μετά, η μικρούλα δεν έχει βρεθεί ακόμα και η αστυνομία ανησυχεί ότι η 3χρονη έπεσε θύμα απαγωγής ή αρπαγής από κογιότ, αφού στον εξοχικό δρόμο κοντά στην κατοικία της κάνουν συχνά την εμφάνισή τους άγρια ζώα.
Μόλις έγιναν γνωστές οι συνθήκες υπό τις οποίες εξαφανίστηκε το κοριτσάκι, η τοπική αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα, εις βάρος του οποίου απαγγέλθηκαν κατηγορίες για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Την Κυριακή, ωστόσο, ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

Πηγή:

   

Άφησε ένα σχόλιο

*