Σοκ στη Βάρκιζα με το θάνατο του βρέφους σε πυρκαγιά – Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα

Η 30χρονη γυναίκα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα – Κατά πληροφορίες έχει προσαχθεί και ένας οδηγός ταξί ο οποίος διατηρούσε δεσμό μαζί της

Τρία παιδιά, τρεις τραγωδίες: Το 13 μηνών κοριτσάκι που κάηκε ζωντανό, ενώ βρισκόταν ολομόναχο μέσα στη γκαρσονιέρα όπου ζούσε με την τριαντάχρονη μητέρα του, ήταν το τρίτο παιδί της γυναίκας που κατά τις μαρτυρίες των ανθρώπων οι οποίοι τη γνωρίζουν αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχικά προβλήματα.

Το πρώτο παιδί που έφερε στον κόσμο πέρασε πολύ γρήγορα στην επιμέλεια των προνοιακών υπηρεσιών, αφού η γυναίκα ήταν ανήλικη και ο πατέρας του φέρεται να είχε δηλώσει ότι δεν το ήθελε. Το δεύτερο, κατά πληροφορίες πέθανε πριν από περίπου δύο χρόνια από σπάνια ασθένεια. Και το κοριτσάκι που είχε γεννηθεί πριν από 13 μόλις μήνες χάθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα: Βρέθηκε πάνω στο κρεβάτι του με θανατηφόρα εγκαύματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα είχε φύγει το απόγευμα από τη γκαρσονιέρα της οδού Έριδος στη Βάρκιζα. Μάλιστα, σύμφωνα με ορισμένες μαρτυρίες που αξιολογούνται, η γυναίκα είχε φύγει σε άσχημη κατάσταση από το σπίτι της. Όταν επέστρεψε οι φλόγες είχαν τυλίξει ήδη το διαμέρισμά της και εκείνη αλλόφρων ζητούσε από τους πυροσβέστες να σώσουν το μωρό της. Το άτυχο κοριτσάκι παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Παίδων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας συνέλαβαν την 30χρονη γυναίκα και κατά πληροφορίες μαζί της έχει προσαχθεί και ένας οδηγός ταξί ο οποίος λένε πρόσωπα που γνώριζαν την 30χρονη πως διατηρούσε δεσμό μαζί της τους τελευταίους μήνες και την βοηθούσε οικονομικά. Η γυναίκα κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και εμπρησμό από αμέλεια. Η φωτιά ξέσπασε από θερμαντικό σώμα που είχε αφήσει αναμμένο παρότι έφυγε από το σπίτι.

Οι γείτονες της 30χρονης στη Βάρκιζα γνώριζαν ότι η γυναίκα «ήταν άρρωστη», όπως είπαν χαρακτηριστικά. Γνώριζαν ότι είχε χάσει την επιμέλεια του πρώτου της παιδιού λίγο μετά τη γέννησή του. Περιέγραψαν πως πέθανε το δεύτερο. Και πλέον έγιναν μάρτυρες του χαμού του τρίτου μωρού. Η 30χρονη είχε υιοθετηθεί η ίδια και έχασε τη θετή της μητέρα και τη γιαγιά της σε ηλικία 16 ετών. Μη έχοντας άλλους συγγενείς έζησε σε προνοιακή δομή μέχρι την ενηλικίωσή της. Στη συνέχεια πήγε στο σπίτι που είχε κληρονομήσει από τη θετή της μητέρα στη Βάρκιζα. Είχε ήδη γεννηθεί το πρώτο της μωρό, το οποίο όμως, δόθηκε για υιοθεσία αμέσως μετά τη γέννησή του, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες περιοίκων.

Δείτε τι δήλωσαν στο protothema.gr γείτονες που γνώριζαν τη μητέρα στη ΒάρκιζαΔείτε βίντεο: Σοκ στη Βάρκιζα με το θάνατο του βρέφους σε πυρκαγιά – Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα 

Πηγή: protothema.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*