Εκτυπώστε τώρα τις φωτογραφίες από το κινητό σας σε Βιβλίο! Με τη νέα έξυπνη εφαρμογή Mobook!

 

Mobook: Ο Θησαυρός της μαμάς!

Η γέννησή του. Κλικ. Το γέλιο του. Κλικ. Το χασμουρητό του. Κλικ. Η πρώτη σας αγκαλιά. Κλικ. Τα πρώτα του βήματα. Κλικ. Τα πρώτα του γενέθλια. Κλικ. Οι πρώτοι του φίλοι. Κλικ. Η πρώτη μέρα στο σχολείο. Κλικ.

Όλα θέλεις να τα θυμάσαι, όλα θέλεις να τα κρατήσεις, τίποτα να μην ξεχάσεις, τίποτα να μην πετάξεις. Να τα κοιτάς τα βράδια μόνη σου και να χαμογελάς γλυκά, να τα χαζεύετε κάποτε μαζί και να γελάτε δυνατά. Και κάπως έτσι, το κινητό σου _ το κινητό κάθε μαμάς _ γεμίζει από εικόνες του, αναμνήσεις δικές σας που όσα χρόνια κι αν περάσουν συνεχίζουν να μυρίζουν μωρό. Κάποτε, εκείνο γεμίζει κι εσύ αναρωτιέσαι ποια φωτογραφία να σβήσεις, ποια να “πετάξεις” για να χωρέσεις τη νέα του μεγάλη στιγμή. Καμία, είναι η απάντηση!

Κάντε τις στιγμές σας… βιβλίο!

Το MoBook, η νέα έξυπνη και μοναδική στη χώρα μας εφαρμογή ήρθε για να μεταμορφώσει με ένα μόνο κλικ όλες τις φωτογραφίες που έχεις στο κινητό σου σε φωτογραφικό album. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή, να επιλέξεις τις φωτογραφίες που θέλεις να μπουν μέσα σε αυτό, και να πατήσεις την ένδειξη “αποστολή”.

Μπορείς να επιλέξεις το εξώφυλλο του album, τη σειρά των φωτογραφιών, να βάλεις όσες φωτογραφίες θέλεις, να γράψεις λεζάντα κάτω από κάθε φωτογραφία και να δώσεις στο album σου τον τίτλο που σου αρέσει!

To MoBook δεν είναι ένα οποιοδήποτε φωτογραφικό album. Είναι το album που φτιάχνεις εσύ με περιεχόμενο τις πιο γλυκές σου αναμνήσεις. Αυτές που αξίζει να θυμάσαι για πάντα!

Info: Η εφαρμογή έχει ενημερωθεί και διατίθεται επίσημα στην πρόσφατα αναβαθμισμένη έκδοσή της στο Google Play store και στο App Store.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή Mobook στη συσκευή σας πατώντας εδώ  http://get.mobook.gr. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα www.mobook.gr και Facebook: Mobook.

   

Άφησε ένα σχόλιο

*