Βάπτιση-βασανιστήριο από Ρώσο ιερέα για δίχρονο κοριτσάκι

Ο ιερέας υποστήριζε ότι, με την εξαίρεση των νεογέννητών, τα παιδιά πρέπει να «σπάσουν» κατά τη διάρκεια της βάφτισης γιατί «ο Σατανάς είναι ακόμα μέσα τους»

Σάλο έχει προκαλέσει στη Ρωσία το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από μια βάπτιση πραγματικό βασανιστήριο για ένα κορίτσι δύο ετών που συνέβη πριν από δύο χρόνια στην πόλη Γεσεντούκι στη νοτιοδυτική Ρωσία.

Στο βίντεο φαίνεται ο ιερέας Ιλία Σεμιλέτοφ να σπρώχνει με δύναμη το κεφάλι του παιδιού μέσα στο νερό με το μικρό κορίτσι να ουρλιάζει από τον τρόμο που βιώνει.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι παριστάμενοι ενήλικες, ακόμα και οι γονείς του παιδιού, δεν αντιδρούν παρά τις βίαιες κινήσεις του ιερέα. Η μητέρα της 2χρονης δήλωσε, μάλιστα, ότι είναι «ευγνώμων» για το γεγονός ότι ο ιερέας δέχθηκε να βαφτίσει το παιδί της.

Σύμφωνα με μια γυναίκα που πήγαινε στην εκκλησία που λειτουργούσε ο συγκεκριμένος ιερέας, ο ίδιος της είχε πει οτι τα παιδιά – με την εξαίρεση των νεογέννητών – πρέπει να «σπάσουν» κατά τη διάρκεια της βάφτισης γιατί «ο Σατανάς είναι ακόμα μέσα τους».

Από την πλευρά της η ρωσική εκκλησίας ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει τη λήψη μέτρων κάτα του εν λόγω ιερέα.

Πηγή: protothema.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*