Η μεγάλη αγκαλιά του Μπολτ για τα παιδιά από τις φαβέλες

usainboltΜπορεί το σύνολο των Ολυμπιακών αποστολών να απέρριψε τις αιτήσεις διάφορων ιδρυμάτων από τις φαβέλες του Ρίο να επισκεφτούν τους μεγάλους σταρ των Αγώνων, αλλά ο Γιουσέιν Μπολτ έκανε και πάλι τη διαφορά ανοίγοντας την αγκαλιά του στα φτωχά παιδιά της μεγαλούπολης.

Ο Τζαμαϊκανός  έδωσε αμέσως την συγκατάθεση του στο αίτημα που δέχθηκε η Ολυμπιακή επιτροπή της χώρας του και παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα συναντήθηκε με τα παιδιά από τις φαβέλες. Ο Μπολτ ετοιμάζεται για να υπερασπιστεί τρεις Ολυμπιακούς τίτλους μέσα σε έξι μέρες με τον πρώτο του αγώνα να είναι στις 13 Αυγούστου.

Βρήκε όμως το χρόνο για να συναναστραφεί με τα παιδιά και να βγάλει και φωτογραφία με τη χαρακτηριστική πόζα «Μπολτ».  Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζαμαϊκανός συναναστρέφεται με παιδιά από τις φαβέλες του Ρίο. Την περασμένη χρονιά  είχε φροντίσει να τα επισκεφτεί ο ίδιος στις φαβέλες. Παιδί της φτώχειας και ο ίδιος στην Τζαμάικα, γνωρίζει πολύ καλύτερα από όσους αρνήθηκαν, την αξία της παρουσίας του για τα παιδιά του Ρίο και την ψυχολογία τους.

Πηγή: athina984.gr

 

   

Άφησε ένα σχόλιο

*