Σπιτικό παγωτό βανίλια

pagotovanilia

Της Άντζελας Μανουσάκη,

Υλικά

  • 400γρ ζαχαρούχο γάλα
  • 2 κ/σούπας υγρή βανίλια 750ml κρεμα γάλακτος

Εκτέλεση:

  • Ανακατεύω καλά το ζαχαρούχο γάλα μαζί με την βανίλια.
  • Χτυπάω σε σαντιγί την κρέμα γάλακτος και την ρίχνω στο πρώτο μείγμα.
  • Τοποθετώ σε σκεύος στην κατάψυξη και το αφήνω για 10 ώρες!!

Καλη επιτυχία!

Η Άντζελα Μανουσάκη είναι Ζαχαροπλάστης και ιδιοκτήτρια του ζαχαροπλαστείου «Tao Patisserie Deluxe» στην Καλλιθέα.

   

Άφησε ένα σχόλιο

*