Φτιάξτε εύκολα τα πασχαλινά σας μπισκότα

Της Άντζελας Μανουσάκη

Πασχαλινά μπισκότα.

Υλικά: 250gr ζάχαρη, 250gr βούτυρο αγελαδινό, 500gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 αυγό, μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι, μισό κουταλάκι του γλυκού Μπέκιν, 1 βανίλια, ζαχαρόπαστα της επιλογής μας, και κουπάτ πασχαλινά.

Εκτέλεση: Χτυπάμε στο mixer τη ζάχαρη με το βούτυρο καλά και  στη συνέχεια ρίχνουμε το αυγό . Σε ένα μπολ έχουμε το αλεύρι, βάζουμε το αλάτι το Μπέικιν και τη βανίλια. Στη συνέχεια το ρίχνουμε λίγο λίγο στο μείγμα με το βούτυρο και έχουμε ενα ωραίο ζυμαράκι!

Ανοίγουμε με τον πλάστη το ζυμαράκι και κόβουμε με τα πασχαλινά κουπάτ μας! Ψήνουμε για 20′ – 25′ λεπτά στους 170 βαθμούς
Μόλις ψηθούν αφήνουμε να κρυώσουν. Ανοίγουμε την ζαχαρόπαστα κόβουμε με τα κουπάτ και με λίγο νεράκι κολλάμε την ζαχαρόπαστα στα μπισκότα ! Έτσι έχουμε φτιάξει αυτά τα πολύ όμορφα πασχαλινά μπισκότα . Καλή επιτυχία!!!
12965994_1766356173596642_724245447_n
12966154_1766356853596574_2139247381_n
12957287_1766356310263295_220809347_n
Η Άντζελα Μανουσάκη είναι Ζαχαροπλάστης και ιδιοκτήτρια του ζαχαροπλαστείου «Tao Patisserie Deluxe» στην Καλλιθέα.
   

Άφησε ένα σχόλιο

*