Διαγωνισμός: Νέα Χρονιά – Νέα Τσάντα!!! Δώρο μια υπέροχη, μοναδική τσάντα «Loca Fenica» αξίας 260 ευρώ

 

locafenica2

Το BabyAds.gr διοργανώνει διαγωνισμό με δώρο για μια τυχερή από εσάς, μία μοναδική χειροποίητη τσάντα «Loca Fenica» αξίας 260 ευρώ

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει:

 • Να γίνετε μέλη στο www.BabyAds.gr εδώ  (εάν δεν είστε ήδη)
 • Να κάνετε like στις σελίδες του BabyAds.gr και της  «Loca Fenica» στο facebook εδώ και έδω αντίστοιχα.
 • Να κοινοποιήσετε δημόσια τον διαγωνισμό στο facebook

Ο διαγωνισμός θα λήξει το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016 τα μεσάνυχτα και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα. Ο τυχερός νικητής θα παραλάβει το δώρο του κατόπιν συννενόησης με την «Loca Fenica».

Λίγα λόγια για τις τσάντες «Loca Fenica»

Οι τσάντες Loca Fenica είναι 100% χειροποίητες, πλεγμένες και ραμμένες στο χέρι. Κάθε τσάντα έχει την διαφορετικότητά της, το δικό της ύφος, το δικό της χρώμα, την δική της έμπνευση και δεν μοιάζει με καμία άλλη της συλλογής. Με επιλεγμένα μόνο ελληνικά προϊόντα υψηλής αισθητικής και ανθεκτικότητας που να ανταποκρίνονται στο γούστο και στις απαιτήσεις της κάθε γυναίκας ξεχωριστά. Επιπρόσθετα είναι σημαντικό το service το οποίο προσφέρεται δωρεάν σε περίπτωση κάποιας φθοράς. Αξίζει επίσης να αναφερθεί οτι με την πώληση κάθε τσάντας, ένα ποσόν μπαίνει στον κουμπαρά του “make a wish”. Γι αυτό ακριβώς τον λόγο η κάθε τσάντα Loca Fenica  είναι η τσάντα της καρδιάς μας…

lf 

Λίγα λόγια για το babyads.gr

Πουλήστε, αγοράστε, χαρίστε, ανταλλάξτε, μάθετε, ρωτήστε, αναζητήστε, το καλύτερο για το παιδί σας. Πού; Στο babyads, ή αλλιώς στο διαδικτυακό σύμπαν των μικρών όπου αξίζει να πλοηγηθούν όλοι οι μεγάλοι…

Το babyads.gr, είναι ένα διαδυκτιακό bazaar παιδικών ειδών όπου μπορείτε να πουλήσετε ή να χαρίσετε οτιδήποτε είναι μικρό για το δικό σας παιδί αλλά μεγάλο για κάποιο άλλο. Μια μεγάλη αγορά μέσα από την οποία μπορείτε να αποκτήσετε στις καλύτερες δυνατές τιμές τόσο καινούρια όσο και second hand προϊόντα. Ένας κόσμος στον οποίο όλοι οι επαγγελματίες γύρω από το σύμπαν των παιδιών είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Και το κυριότερο: ένας τόπος όπου κάθε γονιός, μπορεί, μέσα από άρθρα και blog, να μοιραστεί οτιδήποτε αφορά στον πιο όμορφο κόσμο που γνώρισε ποτέ: αυτόν του δικού του παιδιού!

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού 

 1. Το BabyAds.gr (εφεξής «Διοργανώτρια»)  διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου 1 τυχερό μέλος της ιστοσελίδας www.babyads.gr θα κερδίσει μία τσάντα «Loca Fenica» αξίας 260 ευρώ
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην Διοργανώτρια και στην «Loca Fenica» καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
 3. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 4. Ο διαγωνισμός λήγει το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
 5. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθεί 1 νικητής και 1 αναπληρωματικός νικητής.
 6. Mετά την κλήρωση ο νικητής θα ενημερωθεί άμεσα για το δώρο που κέρδισε με αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας του νικητή να επιβεβαιώσει την αποδοχή του δώρου του 5 εργασιμες ημέρες μετά την ημερομηνία ειδοποίησής του από την Διοργανώτρια.
 7. Οι συμμετέχοντες συναινούν στην δημοσίευση του ονόματός τους στις ιστοσελίδες του Babyads.gr και της «Loca Fenica» και στις αντίστοιχες σελίδες τους στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.
 8. Ο νικητής αναλαμβάνει αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης του δώρου του. Ο νικητής κερδίζει το δώρο από την «Loca Fenica».
 9. Ρητώς αναφέρεται ότι το δώρο του διαγωνισμού είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.
 10. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:

http://www.saveandwin.gr/

http://ediagonismoi.gr/

http://kerdiseto.gr/

   

5 σχόλια.

 1. Virginia_Xydea 19/12/201608:00

  Υπερη ….ευχαριστουμε

  Reply
 2. Maria 19/12/201617:38

  Super

  Reply
 3. Γιώτα Παπαδημακοπούλου 19/12/201618:12

  Τέλεια! Ευχαριστούμε πολύ! <3

  Reply
 4. Marianna Chalikia 20/12/201613:51

  Είναι πραγματικά υπέροχη!!!!

  Reply
 5. Eleni_Moydraki 21/12/201608:54

  Καταπληκτικό, τέλειο, πολύ ωραίο δώρο!!! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ευκαιρία που μας δίνετε να το διεκδικήσουμε! Καλές γιορτές και καλές δουλειές σας εύχομαι! Μακάρι να είμαι τυχερή! ????????

  Reply

Άφησε ένα σχόλιο

*