Φτιάξτε απίστευτα δώρα από τις δημιουργίες των παιδιών σας

yperoxamonadikadorakia

 

Η ανεξάντλητη δημιουργικότητα των παιδιών αποτυπώνεται σε ένα σωρό ζωγραφιές και καλλιτεχνικές δημιουργίες οι περισσότερες από τις οποίες καταλήγουν στριμωγμένες σε ένα κουτί γεμάτο αναμνηστικά ή ενίοτε στον κάδο με τα ανακυκλώσιμα όταν πια παρά-πληθύνουν. Τα extra special κομμάτια όμως γιατί να τα καταχωνιάσετε σε ένα συρτάρι;

notebook

Η απλότητα είναι το ήμισυ του παντός και με λίγα υλικά μπορείτε να αναδείξετε θαυμάσια τα έργα των μικρών σας Πικάσο. Είναι πολύ πιο εύκολο απ” όσο νομίζετε, δεν είναι χρονοβόρο και το μόνο που χρειάζεται είναι μερικά extra υλικά που δεν κοστίζουν και θα γίνουν επίσης τα πιο όμορφα δώρα για τους αγαπημένους σας. Μπορείτε να επιμεληθείτε τις λεπτομέρειες μόνοι σας όμως κάνοντας μια αναζήτηση στο διαδίκτυο θα εντυπωσιαστείτε με το πόσες απίστευτα πρωτότυπες εναλλακτικές υπάρχουν. Εφοδιαστείτε λοιπόν με την πιο δημιουργική σας διάθεση και ξεκινήστε!

soupla

Σουπλά από ζωγραφιές

Φανταστείτε τη χαρά τους όταν δουν τις ζωγραφιές τους πλαστικοποιημένες σε ρόλο σουπλά για να απολαμβάνουν ο παππούς και η γιαγιά το γεύμα τους. Δίνετε τα σχέδια σε ένα κατάστημα που κάνει αυτή τη δουλειά και σε λίγα μόλις λεπτά έχετε τα σουπλά σας.

animal

Μετατρέψτε τις ζωγραφιές σε λούτρινα ζωάκια

Ναι, γίνεται και αυτό! Ανακαλύψαμε τις εταιρείες Budsies και Child’s Own Studio που δίνουν την ευκαιρία στο παιδί σας να σφιχταγκαλιάσει τη δημιουργία του. Η εταιρεία εξειδικεύεται στη μετατροπή του θέματος σχεδίων σε παιχνίδια τέτοιου τύπου. Θα ξετρελαθεί!

 

necklace

Τα σχέδια γίνονται και περιλαίμιο!

Αυτό και αν είναι απίστευτο δώρο! Κάνε ένα διαδικτυακό πέρασμα από το NowThatsPersonal’s Pendants και δεν θα πιστεύεις το πόσο εύκολο είναι να μετατραπεί μια ζωγραφιά σε στολίδι στο λαιμό σου ή των αγαπημένων σας. Το τέλειο αναμνηστικό… Στην Brevity Jewelry από την άλλη πλευρά κάνουν το ίδιο αλλά με πιο προσεγμένο στυλ. Φτιάχνουν κανονικά κοσμήματα!

canvas

Ζωγραφιά σε καμβά, κουβέρτα ή αφίσα

Μια μικρή έρευνα μάς οδήγησε σε site όπως τα Costco και CVS που εξειδικεύονται στο να φτιάχνουν τέτοιου τύπου πρωτότυπες δημιουργίες και αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσετε!

masterworks

Τα «αριστουργήματα»

Αυτές οι περιπτώσεις απαιτούν ειδική μεταχείριση και φυσικά και εδώ θα αφεθείτε στα χέρια των ειδικών. Δεν θα κάνετε απλό καμβά αυτά τα σχέδια αλλά κάτι που θα μοιάζει με έκθεμα μουσείου… Υπερβολικό; Όχι φυσικά, για το παιδί σας πρόκειται και θα αποτελέσετε έμπνευση και για τους άλλους γονείς, αυτό σάς το λέμε με σιγουριά. Κάν” τε ένα check στο Simply Create Kids και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

 

bookΤυπώστε τις δημιουργίες τους σε βιβλίο

Πόσο υπέροχη ιδέα πραγματικά… Και η Plum Print την κάνει πραγματικότητα. Σάς δίνουν τη δυνατότητα να φτιάξετε ένα «portofolio» με όλες τους τις δημιουργίες από ό,τι υλικό μπορείτε να φανταστείτε, από ζωγραφιές σε χαρτί μέχρι πηλό και πλαστελίνη… Μπορείτε βέβαια να τι κάνετε και φωτογραφικό άλμπουμ και πολλές- μα πάρα πολλές ιδέες αναλαμβάνει να σάς δώσουν οι Blurb Snapfish, Shutterfly με πρότυπα για να διαλέξετε αυτό που σάς ταιριάζει περισσότερο.

 

cards

Αυτοσχέδιες εορταστικές κάρτες

Εκτός του ότι μπορείτε να τις φτιάξετε και μόνοι σας αγοράζοντας εντελώς λευκές κάρτες για να τις ζωγραφίσουν και μικροπραγματάκια για να τις στολίσετε, υπάρχει και μια επιλογή που σάς δίνει λίγο πιο «επαγγελματικό» αποτέλεσμα. Δείτε στην ιστοσελίδα Completely Custom Cards και θα κατατοπιστείτε πλήρως.

 

breloc

breloc2

Μπιμπελό και μπρελόκ αντίγραφα της ζωγραφιάς τους

Εντάξει, αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν θα το περιμένει κανείς! Η ζωγραφιά που με τόση αγάπη έφτιαξαν να στολίζει το δωμάτιο, την κουζίνα, το κομοδίνο σας… Συγκινητικά όμορφο και πρωτότυπο. Η Crayon Creatures φρόντισε γι΄αυτό και κατά τη γνώμη μας πραγματικά αξίζει. Βέβαια υπάρχει μία ακόμα πολύ πρακτική λύση, αυτή του μπρελόκ για να βάζετε τα κλειδιά σας, κάτι που αν σάς αρέσει σαν ιδέα θα απευθυνθείτε στην Formia Design custom-made keychains. Με μια πρώτη ματιά που ρίξαμε, βρήκαμε το αποτέλεσμα πολύ ενδιαφέρον.

   

Άφησε ένα σχόλιο

*