Μπαμπάς θηλάζει την κόρη του (και τρελαίνει κόσμο)

ejipnosmpampas

Η επιστροφή στη δουλειά μετά από μια γέννα αποτελεί μία δύσκολη στιγμή για όλες τις μητέρες με την εν λόγω δυσκολία να γίνεται ακόμη εντονότερη όταν η μητέρα θηλάζει.

Ένας «δημιουργικός» πατέρας από την Φλόριντα βρήκε ωστόσο μία έξυπνη ιδέα προκειμένου το μωρό του να μην αισθανθεί στιγμή ότι η μαμά δεν μπορεί να το θηλάσει επειδή είναι στη δουλειά!  Όταν η αρραβωνιαστικιά του Chris Allen επέστρεψε στα εργασιακά της καθήκοντα ο πολυμήχανος σύζυγός της ανακάλυψε λοιπόν τον τρόπο για να την υποκαταστήσει στο πολύτιμο “έργο” του θηλασμού! Ένα απόγευμα κι ενώ η αρραβωνιαστικιά του Chris βρισκόταν στη δουλειά γύρισε ένα video-selfie συνοδευόμενο από την φράση: «υποθέτω πως είναι σαν τον θηλασμό, έτσι δεν είναι;” το οποίο και ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook καταφέρνοντας το αστρονομικό νούμερο των 5.000.000 views και κάνοντας την έξυπνη ιδέα του viral.

Ωστόσο όπως σε όλες τις διαδικτυακές ιστορίες έτσι και σ” αυτήν υπήρξαν καλά αλλά και κακά σχόλια. Παρότι οι περισσότεροι σχολιαστές επαινούσαν τον  συγκεκριμένο μπαμπά, υπήρξαν κι εκείνοι που με τα σχόλιά τους απέδειξαν πόσο δρόμο έχουμε ακόμα να διανύσουμε ως κοινωνία σχετικά με την υποστήριξη του θηλασμού. Εμείς πάλι, κάθε φορά που ένας γονιός δείχνει με δημιουργικότητα την αφοσίωση του στο παιδί του, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σηκωθούμε από τις καρέκλες μας και να τον χειροκροτήσουμε δυνατά. Ή μήπως όχι;…

   

Άφησε ένα σχόλιο

*