Ο super μπαμπάς και το δεντρόσπιτο

dentrospito

Πατέρας μετατρέπει το δωμάτιο της κόρης του σε παραμυθένιο δεντρόσπιτο

Κάθε κοριτσάκι θέλει ένα παραμυθένιο δεντρόσπιτο στο δωμάτιό του, για αυτό, αυτός ο σούπερ πατέρας, που δικαίως διεκδικεί τον τίτλο του καλύτερου πατέρα του 2016, αποφάσισε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Ξόδεψε πάνω από 350 ώρες και περισσότερο από 18 μήνες για να χτίσει αυτό το μαγικό οικοδόμημα, αξίας 4.250 δολαρίων. Το δέντρο, που αποτελείται από μπετόν αρμέ, είναι τόσο δυνατό, που μπορεί να δεχτεί το βάρος μέχρι και τριών ενηλίκων.

Ο πατέρας αυτός είναι επαγγελματίας της βιομηχανίας των βιντεοπαιχνιδιών και λέει ότι ο μόνος προβληματισμός του είναι το τι θα γίνει όταν η κόρη του γίνει 13 και θελήσει να αφαιρεθεί το δέντρο από το δωμάτιό της!

Για την κατασκευή του δέντρου έκανε ειδικά μαθήματα σχετικά με την κατασκευή και συγκόλληση του σκελετού και για να βάψει το δέντρο, χρησιμοποίησε την τεχνική που χρησιμοποιούσε ως έφηβος, όταν έβαφε μινιατούρες. Στα κλαδιά του δέντρου τοποθέτησε χριστουγεννιάτικα φωτάκια, για να μοιάζουν με αστέρια. Τέλος, εξόπλισε το δέντρο με διάφορα παραμυθένια στολίδια, που προμηθεύτηκε από ειδικό μαγαζί τέχνης.

dentr2

dentr3

dentr4

dentr5

dentr6

dentr7

dentr8

dentr9

dentr10

dentr11

dentr12

   

Άφησε ένα σχόλιο

*