Συγκλονίζει γυναίκα που μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο: «Θέλω να γίνω μάνα για το μωρό που άφησαν έξω από το σχολείο»

Και την ίδια την είχαν αφήσει δύο ημερών μωρό σε σταθμό του τρένου

Μια σπίθα ελπίδας ότι παρά τις οικονομικές δυσκολίες των τελευταίων ετών που έχουν λυγίσει τους περισσότερους Έλληνες και τους έχουν κάνει πιο σκληρούς άναψε σήμερα το πρωί, όταν μια γυναίκα, μέσω της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 προσφέρθηκε να υιοθετήσει το μωράκι που εγκατέλειψαν έξω από την πόρτα σχολείου στα βόρεια προάστια.

Η κυρία Ελβίρα, οικονομική μετανάστης από την πρώην ΕΣΣΔ είχε μια παράλληλη ζωή με αυτή του βρέφους, καθώς και αυτήν η μητέρα της την εγκατέλειψε όταν ήταν μόλις δύο ημερών, σκεπασμένη με μια κουβέρτα έξω από έναν σιδηροδρομικό σταθμό στη Μόσχα.

«Από χθες που άκουσα την είδηση αυτή δεν μπορώ να κλείσω μάτι. Θυμάμαι τη δική μου ζωή. Μεγάλωσα σε ορφανοτροφείο και ξέρω ότι αυτό είναι ό,τι πιο σκληρό μπορεί να ζήσει ένα παιδί. Στο ίδρυμα δεν θα πάρει το χάδι, την αγάπη. Εγώ μπορώ να του τα προσφέρω αυτά, μπορώ να γίνω μάνα γι’ αυτό το μωρό», είπε με λυγμούς.

Η ίδια έχει δύο παιδιά, 19 και 16 ετών, τα οποία μεγαλώνει μόνη της και με αρκετές οικονομικές δυσκολίες. Παρ’ όλ’ αυτά δεν το σκέφτηκε καθόλου να αναλάβει το μεγάλωμα αυτού του μωρού.

«Θέλω να μεγαλώσω το μωρό αυτό και να του δώσω την αγάπη που του στέρησαν», είπε συγκινημένη.

Πηγή: star.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*