Σάλος με ανάρτηση μητέρας που «τρύπησε το μάγουλο το μωρού της» για να του φορέσει… στρας

Της Νάνσυ Κουλούρα

Η σαρκαστική ανάρτηση μιας Βρετανίδας είχε ως αποτέλεσμα να δέχεται απειλές για τη ζωή της μέσω διαδικτύου

Το τρισχαριτωμένο μωράκι που χαμογελά πλατιά στην κάμερα εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να διαφέρει από τα άλλα βρέφη της ηλικίας του.

Ωστόσο, μια πιο προσεκτική ματια αποκαλύπτει ότι η μικρούλα έχει… τρυπημένο μάγουλο, με ένα στρασάκι να λαμπυρίζει εκεί που κανονικά θα βρισκόταν το λακκάκι της.

Η μητέρα του πανέμορφου μωρού, η Βρετανίδα Enedina Vance, ανάρτησε την συγκεκριμένη φωτογραφία της κόρης της με σκοπό να στείλει ένα μήνυμα, το οποίο τελικά… χάθηκε  κάπου στη μετάφραση, με αποτέλεσμα αυτή τη  στιγμή να δέχεται απειλές για τη ζωή της.

Στην ανάρτησή της, η μητέρα του μωρού φαίνεται αρχικά να υποστηρίζει με σθένος την απόφασή της να τρυπήσει το μάγουλο της κορούλας της.

«Δεν είναι απίστευτα χαριτωμένο; Ξέρω ότι θα το λατρέψει όταν μεγαλώσει λιγάκι. Κι αν όχι, μπορεί απλά να το βγάλει. Εγώ είμαι ο γονιός, εκείνη το παιδί μου, και θα παίρνω όλες τις αποφάσεις για εκείνη μέχρι να κλείσει τα 18. Δεν χρειάζονται την άδεια κανενός και δεν είναι ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ» γράφει στην ανάρτησή της η Vance.

Παρόλο που η Βρετανίδα ήθελε, μέσω του σαρκασμού της, να στείλει ένα μήνυμα κατά της παρέμβασης των γονιών και των γιατρών στα σώματα των βρεφών όταν δεν υπάρχει λόγος υγείας, και θέλοντας συγκεκριμένα να στηλιτεύσει τη σύγχρονη τάση της περιτομής των μωρών στη Βρετανία, το ύφος της δεν έγινε αντιληπτό από πολύ κόσμο, που κοινοποίησε τη φωτογραφία «λούζοντας» με βρισιές τη σαστισμένη γυναίκα.

Παραβλέποντας ότι είχε προσθέσει το hashtag #sarcasm στην ανάρτησή της ώστε να δείξει ότι η φωτογραφία ήταν προϊόν photoshop και ότι δεν εννοούσε όσα έλεγε, εκατοντάδες χρήστες του διαδικτύου έχασαν τελείως το νόημα, με κάποιους μάλιστα να στέλνουν μηνύματα στον προσωπικό λογαριασμό της Vance, απειλώντας ακόμα και τη ζωή της.

Πηγή: protothema.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*