Πιτσιρίκια δίνουν συμβουλές για… επιτυχημένα ραντεβού (video)

Αν είστε single γονιός και σκοπεύετε να βγείτε ραντεβού με κάποιον νέο υποψήφιο σύντροφο, μην παραλείψετε να ακολουθήσετε μερικές σημαντικές συμβουλές για να στεφθεί η προσπάθειά σας με επιτυχία. Και δεν μιλάμε για συμβουλές της πλάκας, αλλά για εμπνευσμένες συμβουλές που μπορεί να σας δώσει το ίδιο σας το παιδί!

Στο πλαίσιο φιλανθρωπικής καμπάνιας που στόχο έχει να βοηθήσει τα παιδιά στη Σιέρα Λεόνε να πάνε σχολείο, αξιολάτρευτα πιτσιρίκια έδωσαν τη δική τους εκδοχή για τα επιτυχημένα ραντεβού στον βρετανό ηθοποιό Idris Elba, ο οποίος τους πήρε μια… αποκαλυπτική συνέντευξη.

Μερικές από τις συμβουλές:

Ένα από τα κορίτσια συμβουλεύει τον ηθοποιό να επιλέξει ένα μέρος που θα αρέσει στην κοπέλα, όπως μια συναυλία ειδικά για κορίτσια, να πληρώσει τα πάντα και να μην διαφωνεί με όσα λέει το κορίτσι.

Στην ερώτηση για το αν τα κορίτσια προτιμούν έναν κακό ή καλό τύπο για τα ραντεβού τους, ένα από τα παιδιά απάντησε «κακό». Ο λόγος; «Για να είσαι καλός», τόνισε, «σημαίνει ότι πρέπει να φοράς γυαλιά και άσχημο παντελόνι».

Δύο από τα παιδιά επεσήμαναν πως πριν το ραντεβού δεν πρέπει να… φάει φασόλια, ενώ τόνισαν πως πρέπει να μάθει διάφορα είδη χορού για να είναι ελκυστικός.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: altsantiri.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*