Πατέρας σταύρωσε τον 10χρονο γιο του γιατί δεν διάβασε τα μαθήματά του!

Το μικρό αγόρι παρέμεινε καθηλωμένο για ώρες, δεμένο με πλαστικές σακούλες και ταινίες, με αποτέλεσμα να εξουθενωθεί πλήρως

Μνημείο αγριότητας και απανθρωπιάς αποτελεί η ενέργεια ενός πατέρα στην Κίνα, ο οποίος σταύρωσε σε δημόσια θέα τον μόλις 10 ετών γιο του, διότι ο τελευταίος δεν διάβασε επαρκώς τα μαθήματά του.

Το παιδί εντοπίστηκε στη μέση ενός δρόμου εξουθενωμένο και δεμένο με πλαστικές σακούλες και ταινίες γύρω από έναν αυτοσχέδιο ξύλινο σταυρό.

Το 10χρονο αγόρι τιμωρήθηκε με αυτόν τον τρόπο διότι, όπως έγινε γνωστό, δεν κατάφερε να κάνει τις εργασίες του σχολείου που είχε για το σπίτι.

Ο Κινέζος «πατέρας» διατηρεί μανάβικο και όταν ενημερώθηκε από τους δασκάλους ότι το 10χρονο αγόρι, το ένα από τα δύο παιδιά που έχει, είχε πάει αδιάβαστο στο σχολείο, επέλεξε να το τιμωρήσει παραδειγματικά.

Το μικρό αγόρι είχε σχεδόν παραλύσει μετά από αρκετές ώρες που βρισκόταν καθηλωμένο πάνω στον σταυρό. Το μαρτύριό τολυ διεκόπη όταν ένας γείτονας τράβηξε τη φωτογραφία και την ανάρτησε στο διαδίκτυο, με συνέπεια να έρθει σε γννώση των αρχών και να επέμβουν.

Παρόλα αυτά, δεν έχει διευκρινιστεί αν η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του πατέρα ή όχι.

Πηγή: protothema.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*