Παιδόφιλος είχε αιχμαλωτίσει κοριτσάκι σε τρύπα στον τοίχο πίσω από το ψυγείο του

Του Σάββα Μιχάλαρου

Τη χτύπησε βάναυσα όταν επιχείρησε να το σκάσει – Το κορίτσι είχε βιαστεί και από άλλον άνδρα και προσπάθησε να αυτοκτονήσει – «Παρανοϊκό, επικίνδυνο και ιδιαιτέρως βίαιο» τον περιέγραψε ο εισαγγελέας.

Τον χειρότερο εφιάλτη που θα μπορούσε να ζήσει ένα μικρό παιδί, βίωσε ένα κοριτσάκι στο Κλίβελαντ των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν ένας 57χρονος παιδόφιλος το απήγαγε και το αιχμαλώτισε σε τρύπα που είχε σκάψει στον τοίχο της κουζίνας του, πίσω από το ψυγείο, προκειμένου να ικανοποιεί τα αρρωστημένα πάθη του όποτε εκείνος ήθελε.

Ο Μάικλ Νταν εντοπίστηκε και συνελήφθη από την αστυνομία, ο εκπρόσωπος της οποίας τον παρουσίασε ως έναν ιδιαιτέρως βίαιο και επικίνδυνο παιδόφιλο. Το 57χρονο «κτήνος» έκρυβε το κοριτσάκι στην τρύπα όποτε δεχόταν επισκέψεις από γνωστούς ή φίλους του.

 

Ο 57χρονος παιδόφιλος

Ο ανακριτής και ο εισαγγελέας διέταξαν την προφυλάκισή του για πάνω από 10 σεξουαλικά εγκλήματα, τα οποία, συνολικά, αναμένεται να του επιφέρουν πολλά χρόνια κάθειρξης ως ποινή. Το δικαστήριο διαπίστωσε ότι ο παρανοϊκός δράστης είχε εγκληματίσει στα κορμάκια τουλάχιστον 4 παιδιών τα τελευταία 10 χρόνια, με τελευταίο θύμα του το παιδί που βρέθηκε στην τρύπα πίσω από το ψυγείο.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, όταν ο δράστης θεωρούσε ότι δεχόταν πρόκληση από ένα υποψήφιο θύμα του, το έκανε να υποφέρει σωματικά και το βίαζε συστηματικά όποτε ήθελε. Το ακόμα μεγαλύτερο δράμα για το συγκεκριμένο παιδί, ήταν ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από άλλον άνδρα και κατά το παρελθόν!

Ο Μάικλ Νταν, ωστόσο, όταν η μικρή κοπέλα προσπάθησε να το σκάσει, εκείνος τη χτύπησε άγρια σε πολλά σημεία του σώματός της. Τελικά, το κορίτσι διέφυγε σπάζοντας μία πόρτα, ενώ τα σημάδια της κακοποίησης ήταν εμφανή στο σωματάκι του.

Όλα αυτά συνέβησαν το 2014. Το διάστημα που ακολούθησε, το κορίτσι επιχείρησε να αυτοκτονήσει, καθώς δεν μπορούσε να ξεπεράσει το σοκ που είχε υποστεί για δεύτερη φορά στη ζωή του. Την Πέμπτη ξεκίνησε το δικαστήριο του 57χρονου, ο οποίος αποδείχθηκε ότι πρόσφατα είχε φυλακίσει ένα ακόμη κορίτσι, τραβώντας μάλιστα με κάμερες όλα όσα σοκαριστικά έκανε μαζί της.

Ο 57χρονος εξακολουθεί να κρατείται, έως ότου ολοκληρωθεί η δική του, ενώ, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, τον περιμένει βαρύτατη ποινή.

Πηγή: protothema.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*