«Πάρτι» στο Twitter για το βίντεο με τον καθηγητή και τα ασυγκράτητα παιδιά του

Ο Ρόμπερτ Κέλι μιλούσε στο BBC για τη Νότια Κορέα, όταν τα τέκνα του «διέκοψαν» τη συνέντευξη, θέλοντας να παίξουν – «Όλα τα λεφτά» η μητέρα τους, που προσπαθούσε απελπισμένα να τα μαζέψει – Γιατί οι εικόνες δίχασαν τους χρήστες του Διαδικτύου;

«Viral» έγινε, άθελά του, ο καθηγητής Robert Kelly, όταν εμφανίστηκε στο BBC, προκειμένου να αναλύσει την κατάσταση με την πολιτική κρίση που σοβεί στη Νότια Κορέα, μετά την καθαίρεση, από το αξίωμά της, της προέδρου της χώρας, Παρκ Γκιουν-Χιε, που βρίσκεται στο επίκεντρο μεγάλου σκανδάλου διαφθοράς.

Αιτία της… δημοφιλίας που απέκτησε αίφνης ο καθηγητής, ήταν, όπως φαίνεται και στο βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, τα μικρά παιδιά του, που, έχοντας εμφανή διάθεση για παιχνίδ, εισέβαλαν στο γραφείο του, την ώρα που βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση με το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο, και μετέτρεψαν τη συνέντευξη σε ένα… σόου για γέλια και για κλάματα, με την έντρομη γυναίκα που έτρεχε απεγνωσμένα πίσω τους, για να τα μαζέψει, να συμπληρώνει το… κωμικοτραγικό σκηνικό (σ.σ. όσον αφορά στο ερώτημα εάν πρόκειται για την νταντά ή την μητέρα των μικρών, αξίζει να σημειωθεί ότι βρετανικά ΜΜΕ, όπως η Daily Mail και η Sun, υιοθετούν την δεύτερη εκδοχή).

Όπως ήταν φυσικό, ο λογαριασμός του Robert Kelly στο Twitter «κατακλύστηκε» από μηνύματα, με τους χρήστες ωστόσο να εμφανίζονται μάλλον διχασμένοι απέναντί του. Και αυτό, καθώς άλλοι τον συνεχάρησαν για την ψυχραιμία του και τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την απρόσμενη τροπή που πήρε η συνέντευξή του «on air», αλλά και για την «αξιολάτρευτη» οικογένειά του, ενώ κάποιοι προτίμησαν να του ασκήσουν κριτική ακριβώς για τους ίδιους λόγους, «καυτηριάζοντας» μάλιστα την κίνησή του να σπρώξει το ένα του παιδί με το χέρι του, προκειμένου να το απομακρύνει από την οθόνη.

Όπως θα διαπιστώσετε από τα «τιτιβίσματα» που ακολουθούν, μάλιστα, η συζήτηση δεν άργησε να «ανάψει», με πολλούς χρήστες του Twitter να σπεύδουν να υπερασπιστούν τον καθηγητή τόσο για τον επαγγελματισμό του όσο και για την «ανθρώπινη» αντίδρασή του, την ώρα που άλλοι υποστήριζαν ότι το άγχος της γυναίκας να τρέξει να μαζέψει τα παιδιά ταίριαζε περισσότερο σε… νταντά, παρά σε μητέρα.

Οι περισσότεροι πάντως συμφωνούν ότι, χάρη στην αξιολάτρευτη οικογένεια του κ. Κέλι, η μέρα τους ξεκίνησε με χαμόγελο, ενώ πολλοί υπογραμμίζουν ότι οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν μπροστά στην οθόνη τους, θέτουν ζήτημα για τους γονείς της σύγχρονης εποχής, που είναι αναγκασμένοι να εργάζονται σε εντατικούς ρυθμούς, αλλά και να βρίσκουν ποιοτικό χρόνο για παιχνίδι με τα παιδιά τους…

Πηγή: protothema.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*