Ο Ζούκερμπεργκ απέκτησε δεύτερη κόρη και έγραψε μανιφέστο για τη «μαγική» παιδική ηλικία

«Η παιδική ηλικία είναι μαγική. Είσαι παιδί μόνο μια φορά οπότε μην σκέφτεσαι πολύ το μέλλον. Είμαστε εμείς εδώ γι” αυτό» γράφει στην κόρη του Αυγούστα ο mr Facebook

Τη δεύτερη κόρη του απέκτησε ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ όπως ανακοίνωσε ο ίδιος το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τον Mr Facebook η κόρη του θα λέγεται Αυγούστα (August).

Με αφορμή τη γέννηση της δεύτερης κόρης του ο Ζούκερμπεργκ έγραψε ένα «μανιφέστο» για το πώς ελπίζει να είναι ο κόσμος στον οποίο θα μεγαλώσει η κόρη του προσθέτοντας ότι «ελπίζω ότι δεν θα μεγαλώσει πολύ γρήγορα».

Στο «γράμμα» που έγινε viral στο Facebook ο Ζουκερμπεργκ αρχικά καλοσωρίζει στον κόσμο την Αυγούστα και δηλώνει ότι περιμένει πώς και πώς τι θα γίνει όταν μεγαλώσει.

Περιγράφοντας τον κόσμο που θα ήθελε να μεγαλώσει η κόρη του ο mr Facebook γράφει για έναν κόσμο με καλύτερη εκπαίδευση, λιγότερες ασθένειες, ισχυρότερες κοινότητες και καλύτερες ποιότητες.

Κατά τον ίδιο η γενιά των παιδιών του (σ.σ. ο Ζουκερμπεργκ έχει και μια δεύτερη κόρη τη Μαξ) θα πρέπει να ζήσει δραματικά καλύτερη ζωή από αυτή της δικής του γενιάς με την πρόοδο στην επιστήμη και την τεχνολογία/

Δηλώνει αισιόδοξος για τη γενιά των δύο παιδιών του παρά το γεγονός ότι όλοι, όπως γράφει, επισημαίνουν τα «κακώς κείμενα».

Στη συνέχεια, όμως, αντί να γράψει για την ενηλικίωση, ο Ζούκερμπεργκ επικεντρώνεται στην παιδική ηλικία. «Είναι σημαντικό να βγεις έξω και να παίξεις. Θα είσαι απασχολήμένη όταν μεγαλώσεις οπότε πάρε το χρόνο σου και μύρισε τα λουλούδια γύρω σου. Διάβασε τα βιβλία σου και φτιάξε τις δικές σου ιστορίες. Ελπίζω να ανεβαίνεις στο καρουζέλ με τη Μαξ μέχρι να ξεβάψουν τα αλογάκια. Ελπίζω να τρέχεις συνέχεια στο δωμάτιό σου και να κοιμάσαι. Να γίνεις υπναρού. Ελπίζω στα όνειρά σου να νιώθεις πόσο σε αγαπάμε» γράφει ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

«Η παιδική ηλικία είναι μαγική. Είσαι παιδί μόνο μια φορά οπότε μην σκέφτεσαι πολύ το μέλλον. Είμαστε εμείς εδώ γι” αυτό» καταλήγει στο «γράμμα» του ο Ζούκερμπεργκ.

Πηγή: protothema.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*