Μια ταινία που δεν ωραιοποιεί τη μητρότητα – και γι’ αυτό θα τη δούμε

Ένα κλάμα ακούγεται το άγριο ξημέρωμα. Το φως ανάβει και ένας αναστεναγμός, απόρροια της παραδοχής ότι το πεπρωμένον (της μάνας) φυγείν αδύνατον, βγαίνει ορμητικός. Τα κουρασμένα βήματα διαδέχονται το ένα το άλλο, οδηγώντας το εξαντλημένο σώμα ανάμεσα στα κομματάκια lego που βρίσκονται διάσπαρτα στο πάτωμα. Μια αγκαλιά και νανούρισμα για να ηρεμήσει το μωρό.

Ωχ! Πρέπει να μπει και πλυντήριο…

Πρόκειται για τη νέα ταινία της Σαρλίζ Θερόν, Tully, που αναμένεται να μιλήσει στις καρδιές πολλές γυναικών που είναι μητέρες.

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός υποδύεται τη Μάρλο, μια νέα μητέρα τριών παιδιών – συμπεριλαμβανομένου ενός νεογέννητου, η οποία αντιμετωπίζει τις καθημερινές δυσκολίες της μητρότητας.

Η Σαρλίζ Θερόν για τις ανάγκες αυτού του ρόλου χρειάστηκε να πάρει 15 κιλά και η μεταμόρφωσή της για ακόμα μια φορά (μετά το Monster) είναι καταπληκτική.

Στο τρέιλερ της ταινίας βλέπουμε την πρωταγωνίστρια άυπνη και κουρασμένη, να ξυπνάει μέσα στη νύχτα για να ταΐσει το μωρό της, ενώ σε κάποιες σκηνές, έχει ένα αχανές και ταλαιπωρημένο βλέμμα της απόγνωσης.

Πηγή: themamagers.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*