Μια μαμά καλλιτεχνεί στις μουτζούρες της κόρης της

ruth-oosterman-turns-daughters-doodles-into-paintings-designboom-07
Από: Ζαχαρία Πηνελόπη

Όταν τα νήπια ζωγραφίζουν, οι περισσότεροι γονείς επιβραβεύουν τη δημιουργικότητά τους και βάζουν τα «έργα τέχνης» τους στην πόρτα του ψυγείου. Μία μαμά, όμως, αποφάσισε να περάσει τις δημιουργίες της κόρης της σε άλλο επίπεδο.

Η Ruth Oosterman είναι μια καλλιτέχνης και μαμά της 2χρονης Eve. Στις διακοπές του καλοκαιριού, λοιπόν, οι δυο τους ξεκίνησαν μια συνεργασία, δημιουργώντας υπέροχες ζωγραφιές. Πρώτη αρχίζει η μικρή Eve, φτιάχνοντας τις δικές της παιδικές μουτζούρες, και δεύτερη έρχεται η Ruth και, προσθέτοντας χρώμα και τα απαραίτητα τελειώματα, τις μετατρέπει σε ολοκληρωμένους πίνακες. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό!

«Προσπαθώ να δουλεύω με γρήγορες και αυθόρμητες κινήσεις, αφήνοντας τη φαντασία μου να οδηγήσει το χέρι μου… με τον τρόπο αυτό ενθαρρύνω και τη συμβολή της κόρης μου, ώστε να είναι περισσότερο παιχνίδι παρά δουλειά», εξηγεί η ίδια στο blog της.   

Τέλος, προσθέτει πόσο πολύ απολαμβάνει το δεσμό που αναπτύσσεται με τη μικρή μέσα από το κοινό τους project: «Οι δυνατότητες είναι ανεξάντλητες και λατρεύω όσο τίποτα στον κόσμο να το μοιράζομαι αυτό μαζί της!»

children-drawings-turned-paintings-ruth-oosterman-6Πηγή: imommy.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*