Μετά από χρόνια άκαρπων προσπαθειών, αποφάσισαν να υιοθετήσουν ένα παιδί. Δεν περίμεναν όμως αυτό που θα ακολουθούσε…

Ένα ανδρόγυνο από την Αργεντινή, ο Claudio Boccalon και η Mariela Rzepeski, πάντα ονειρεύονταν να αποκτήσουν παιδιά. Δεν ήταν όμως εύκολο όπως περίμεναν. Όταν παντρεύτηκαν, έκαναν πολλές προσπάθειες, αλλά δεν τα κατάφερναν.
Στη συνέχεια, υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις και ξεκίνησαν θεραπείες γονιμότητας. Αλλά όταν τίποτα δεν είχε αποτέλεσμα, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε υιοθεσία.

Ούτε αυτό ήταν εύκολη διαδικασία. Περίμεναν 10 χρόνια πριν λάβουν θετική απάντηση ότι μπορούν να υιοθετήσουν ένα παιδί: τον Χούλιο, ένα 12χρονο παιδί από την επαρχία.

Όταν πήγαν να επισκεφτούν το αγόρι, έμαθαν κάτι απροσδόκητο: είχε άλλα τέσσερα μικρότερα αδέρφια. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι είχε «μεγαλώσει» πολύ για τους περισσότερους γονείς που θέλουν να υιοθετήσουν. Αλλά η Mariela και ο Claudio συμπάθησαν αμέσως τον Julio. Ήταν ένα εξωστρεφές παιδί, που άρχισε να τους μιλάει αμέσως, να κάνει ερωτήσεις και να διηγείται για την οικογένειά του.

Λάτρευε τα μικρότερα αδέρφια του και αυτός ήταν ο λόγος που η Mariela άρχισε να σκέφτεται να υιοθετήσει και τα μικρότερα αδέρφια του. «Εκείνο το βράδυ, ένιωσα σαν μητέρα. Και η αγάπη του Julio για τα αδέρφια του άγγιξε τις καρδιές μας.»

Ούτε ο Claudio ούτε η Mariela μπορούσε να αντέξει στην ιδέα ότι αυτά τα παιδιά έπρεπε να χωριστούν και να πάνε σε διαφορετικές ανάδοχες οικογένειες. Έτσι πήραν μια μεγάλη απόφαση: θα υιοθετούσαν και τα πέντε αδέρφια μαζί!

Οι ζωές τους άλλαξαν μέσα σε ένα βράδυ, ειδικά για τους γονείς που από ένα απλό ζευγάρι έγινε μια οικογένεια με 7 μέλη. Στο βίντεο που ακολουθεί (στην Ισπανική γλώσσα) μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη νέα οικογένεια. Ακόμα και αν δεν καταλαβαίνετε τη γλώσσα, η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους!

Πηγή: fanpage.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*