«Λιώσαμε»: Ο γιος του Στέλιου Χανταμπάκη βλέπει Survivor και μιλάει στον μπαμπά του

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, εκτός του ότι διένυσε αρκετά χιλιόμετρα στις πασαρέλες και εμφανίστηκε στα τηλεοπτικά πλατό, έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια, η οποία είναι πάντα στο πλευρό του, ειδικά όσο εκείνος δίνει «μάχη» στο Survivor.

Η σύζυγός του, Όλγα Πηλιάκη και τα δύο τους παιδιά, ο 3 ετών Μανώλης και η 2 μηνών μπέμπα, είναι οι πιο φανατικοί υποστηρικτές του, στέλνοντάς του την θετική τους ενέργεια για να τα καταφέρει.

Το βράδυ της Τετάρτης, την ώρα που το επεισόδιο του παιχνιδιού ήταν σε εξέλιξη, η Όλγα δημοσίευσε στα social media ένα συγκινητικό βίντεο, με τον Μανωλάκη να παίζει με τα παιχνίδια του μπροστά στην τηλεόραση και, όταν βλέπει τον Στέλιο να παίρνει θέση για την μονομαχία, να λέει «θα νικήσεις νομίζω μπαμπά»!

Θυμίζουμε πως, αποχαιρετώντας τους διαδικτυακούς του φίλους για να πάει στον Άγιο Δομίνικο, ο Στέλιος δεν είχε κρύψει πως ένας από τους λόγους για την συμμετοχή του στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ ήταν η οικογένειά του και το καλύτερο μέλλον που μπορεί να της προσφέρει αν κερδίσει το χρηματικό έπαθλο.

Πηγή: peoplegreece.com

   

Άφησε ένα σχόλιο

*