Ηράκλειο: Θρήνος για την 33χρονη μητέρα που «έσβησε» έξω από το σχολείο των παιδιών της

Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι – Όλο το χρονικό της υπόθεσης

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται συγγενείς και φίλοι της μητέρας που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 33 ετών. Η άτυχη Μαρία Γεωργιάδη, είχε πάει το πρωί τα παιδιά της που φοιτούν σε δημοτικό σχολείο του Μασταμπά.

Η τραγωδία σημειώθηκε το πρωί έξω από 36o δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου όπου πηγαίνουν στην “α και γ” δημοτικού τα δύο παιδιά της 33χρονης. Την ώρα που τελείωνε η προσευχή και ενώ τα παιδιά έμπαιναν στις αίθουσες τους για μάθημα, μία μαμά, σωριάστηκε δίχως αισθήσεις στο έδαφος.

Αμέσως στο πλευρό της έσπευσαν γονείς που βρίσκονταν και εκείνοι εξωτερικά του σχολείου παρέχοντας στην 33χρονη τις πρώτες βοήθειες και ειδοποιώντας ευθύς αμέσως το ΕΚΑΒ.

Ασθενοφόρο με γιατρό, παρέλαβε την 33χρονη Μαρία Κυριακάκη – Γεωργιάδη, έχοντας υποστεί ανακοπή και σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής, γίνονταν  Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), χωρίς ωστόσο τελικά η ίδια να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή, ξεκινώντας πλέον για το δικό της μοναχικό ταξίδι.

Μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η άτυχη γυναίκα κατέληξε έχοντας υποστεί ανεύρυσμα εγκεφάλου. Τα κριβή αίτια θανάτου όμως θα δείξει η νεκροψία νεκροτομή.

Ουδείς μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμη τι ακριβώς συνέβη ενώ ο πόνος είναι βαρύς για την οικογένεια της άτυχης μητέρας που άφησε ορφανά δυο παιδιά, το περιβάλλον της αλλά και την εκπαιδευτική κοινότητα του δημοτικού σχολείου όπου και διαδραματίστηκε το τραγικό περιστατικό.

Πηγή: neakriti.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*