Γερμανία: Αγωνιώδης αναζήτηση για τετράχρονη που εμφανίζεται να κακοποιείται σε βίντεο στο «dark net»

Της Νάνσυ Κουλούρα

Φωτογραφίες της μικρούλας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, με την ελπίδα ότι κάποιος πολίτης θα γνωρίζει κάτι γι” αυτή

Έκκληση στο κοινό για βοήθεια απηύθυναν αστυνομικές Αρχές στη Γερμανία, προκειμένου να εντοπίσουν ένα τετράχρονο κορίτσι το οποίο εμφανίζεται να κακοποιείται σε ένα βίντεο παιδικής πορνογραφίας, το οποίο αναρτήθηκε στο «dark net».

Φωτογραφίες της μικρούλας, που υπολογίζεται ότι είναι μεταξύ τεσσάρων και πέντε ετών, δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα προκειμένου οι πολίτες που την έχουν δει ή γνωρίζουν κάτι γι” αυτήν να επικοινωνήσουν με την αστυνομία, βοηθώντας τη στην έρευνά της.

Οι ερευνητές του Εγκληματολογικού Τμήματος της γερμανικής αστυνομίας ένωσαν πρόσφατα τις δυνάμεις τους με το Τμήμα Καταπολέμησης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να ανακαλύψουν την ταυτότητα του παιδόφιλου που εμφανίζεται να κακοποιεί (με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του) το κοριτσάκι, και να το γλιτώσουν από τα νύχια του.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες του κοριτσιού εντοπίστηκαν για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούλιο και οι Αρχές πιστεύουν (βάσει στοιχείων που δεν έχουν αποκαλύψει) ότι η κακοποίηση ξεκίνησε τον Οκτώβριο της περασμένης χρονιάς.

Τα μοναδικά πράγματα που είναι γνωστά για τη μικρούλα είναι τα χαρακτηριστικά της εξωτερικής της εμφάνισης και το γεγονός ότι στα βίντεο ακούγεται να μιλά γερμανικά, ωστόσο αυτά τα στοιχεία δεν έχουν οδηγήσει μέχρι σήμερα πουθενά, με αποτέλεσμα η αγωνία για το κοριτσάκι να μεγαλώνει.

Πηγή: protothema.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*