Βίντεο-σοκ: Τσιρλίντερ ουρλιάζει από τον πόνο για να κάνει σπαγκάτο

Η νεαρή Άλι δυσκολεύεται να κάνει το σπαγκάτο και έτσι τέσσερα άτομα, τρεις συμμαθήτριές της και ο προπονητής Οζέλ Γουίλιαμς, της τραβάνε τα πόδια ενώ η ίδια ουρλιάζει «δεν μπορώ, σταματήστε»

Σοκ προκαλεί το βίντεο από προπόνηση τσιρλίντερ σε λύκειο στο Κολοράντο που δείχνει τα «βασανιστήρια» που περνούν προκειμένου να κάνουν σπαγκάτο.

Στο διάρκειας 24 δευτερολέπτων βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το κανάλι KUSA πρωταγωνιστεί η Άλι Γουέικφιλντ, η οποία τότε ήταν πρωτοετής στο εν λόγω λύκειο.

Η νεαρή Άλι δυσκολεύεται να κάνει το σπαγκάτο και έτσι τέσσερα άτομα, τρεις συμμαθήτριές της και ο τότε νεοπροσληφθείς προπονητής Οζέλ Γουίλιαμς, της τραβάνε τα πόδια ενώ η ίδια ουρλιάζει «δεν μπορώ, σταματήστε».

Όταν το βίντεο δημοσιοποιήθηκε η διοίκηση του σχολείου έθεσε σε διοικητική άδεια πέντε υπαλλήλους του, ανάμεσά τους και ο Γουίλιαμς, καθώς ξεκίνησε αστυνομική έρευνα.

Άλλο κανάλι ανέφερε ότι εκτός από το βίντεο με την Γουέικφιλντ έχει στην κατοχή του άλλα οχτώ  βίντεο με κορίτσια να περνούν τα ίδια βασανιστήρια προκειμένου να κάνουν ένα σπαγκάτο.

«Ένιωθα ότι σκίζονταν οι μυς μου. Μου έσπρωχνε την πλάτη πάνω στο δεξί μου πόδι ενώ την ίδια ώρα με πίεζε με το άλλο του πόδι» περιέγραψε το τι πέρασε η Άλις.

Πηγή: protothema.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*