Βίντεο: Καρέ καρέ η σοκαριστική απαγωγή ενός κοριτσιού κάτω από τη μύτη του πατέρα της

Της Νάνσυ Κουλούρα,

Ο εφιάλτης κάθε γονιού

Την ευκολία με την οποία μπορεί ένας απαγωγέας να αρπάξει ένα παιδί, ακόμα και κάτω από τη μύτη του πατέρα του, δείχνει ένα ανατριχιαστικό βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας στην Ινδία και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η σκηνή πραγματικά παγώνει το αίμα. Ο απαγωγέας δεν επιβραδύνει καν το βήμα του όταν αρπάζει το κοριτσάκι, το οποίο βρίσκεται μόλις ένα-δυο μέτρα πίσω από τον πατέρα της, που έχει γυρισμένη την πλάτη του. Απλώς σηκώνει το παιδί στα χέρια του και απομακρύνεται, με το δίχρονο κορίτσι να ξαφνιάζεται τόσο που δεν λέει τίποτα.

Το βίντεο της απαγωγής της μικρής Σιρίν Φατίμα δόθηκε στη δημοσιότητα από τη αστυνομία, σε μια προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των γονιών για το πρόβλημα των απαγωγών που μαστίζει τη χώρα.

Ευτυχώς το συγκεκριμένο κοριτσάκι στάθηκε τυχερό, αφού το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα βοήθησε στον εντοπισμό του 28χρονου δράστη και η μικρούλα διασώθηκε μετά από μόλις έξι ώρες. Ωστόσο δεκάδες άλλα κορίτσια στην Ινδία δεν έχουν την ίδια τύχη, αφού εξαφανίζονται για πάντα χωρίς το παραμικρό ίχνος που μπορεί να οδηγήσει την αστυνομία στους απαγωγείς τους.

Πηγή: protothema.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*