Βίντεο δείχνει δύο νεαρά κορίτσια που κάνουν μπέιμπι σίτινγκ σε μωρό να το κλείνουν στο ψυγείο για να γελάσουν

Δύο έφηβες babysitters από τη Μασαχουσέτη αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες, αφού ένα βίντεο δείχνει τα κορίτσια να τοποθετούν το μωρό που ανέλαβαν να προσέχουν μέσα σε ένα ψυγείο και στη συνέχεια να κλείνουν την πόρτα.

Τα δύο κορίτσια, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά λόγω του νεαρού της ηλικίας τους, συνελήφθησαν την Τρίτη 9 Αυγούστου στο Ντάνβερς της Μασαχουσέτης και κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο Snapchat δείχνει τα κορίτσια να τοποθετούν το μωρό στο ψυγείο και να κλείνουν την πόρτα. Οι κραυγές του μωρού ακούγονται ακόμα και μέσα από την κλειστή πόρτα του ψυγείου. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ανοίγουν ξανά το ψυγείο και βγάζουν έξω το μωρό.

“Ένα βράδυ περίπου στις 9:30 μ.μ., οι αξιωματικοί του Ντάνβερς ειδοποιήθηκαν από την αστυνομία για μια υπόθεση έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο,” δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Ντάνβερς, Patrick Ambrose.

Δεν είναι σαφές πόση ώρα ήταν το μωρό μέσα στο ψυγείο.

Η μητέρα του 8 μηνών κοριτσιού δήλωσε στο WBZ-TV ότι η μια από τις έφηβες, ηλικίας 15 ετών, είναι ανιψιά της.

Είπε ότι εκείνη ήταν στο ντους και πως άφησε το μωρό με την ανηψιά της και τη 14χρονη φίλη της για 30 λεπτά. Δεν είχε ιδέα για το περιστατικό μέχρι που είδε το βίντεο που δημοσιεύτηκε από την αστυνομία.

“Δεν κατάλαβα γιατί το έκαναν αυτό. Ούτε είπαν τίποτα. Είμαι πολύ θυμωμένη μαζί τους,” δήλωσε η μητέρα του μωρού στο WBZ-TV.

Η μητέρα ανέφερε ότι τα κορίτσια της είπαν μια φτιαχτή ιστορία για το τι συνέβη, λέγοντας ότι κοίταζαν μέσα στο ψυγείο για να πιάσουν ένα μπιμπερό και για να κάνουν το μωρό να σταματήσει να κλαίει. Αλλά το βίντεο δείχνει μια διαφορετική ιστορία.

Την Τρίτη 8 Αυγούστου απεστάλησαν στο δικαστήριο ανηλίκων του Salem και αργότερα απελευθερώθηκαν από τους γονείς τους.

Σύμφωνα με τη μητέρα, τα κορίτσια ήθελαν να κάνουν πλάκα και δεν πιστεύει ότι ήθελαν πραγματικά να βλάψουν το μωρό.

“Ξέρω ότι πήραν ένα μάθημα τώρα και ότι δεν θα το κάνουν ποτέ ξανά. Η ανιψιά μου είναι ένα καλό κορίτσι που δεν θα έβλαπτε ούτε κουνούπι,” δήλωσε στην WBC-TV.

Το περιστατικό διερευνάται από την αστυνομία του Ντάνβερς και απ’ το γραφείο του εισαγγελέα του County Essex.

Η μητέρα είπε ότι το μωρό της είναι καλά, αλλά πλέον δεν μπορεί να εμπιστευτεί το παιδί της σε κανέναν.

Πηγή: diaforetiko.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*