Βίντεο: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας πυροβολεί εναντίον 13χρονων παιδιών

Έβγαλε το όπλο του ενώ προσπαθούσε να συλλάβει έναν έφηβο και γύρω βρίσκονταν πολλά ακόμα παιδιά

Ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας φαίνεται να βγάζει όπλο απέναντι σε 13χρονα παιδιά σε βίντεο που τράβηξε ένα από αυτά, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ακούγεται ένας πυροβολισμός!

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όταν ο αστυνομικός, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και φορούσε πολιτικά και γυαλιά ηλίου, ισχυρίστηκε πως ένας 13χρονος μαθητής τον απείλησε με όπλο. Στο βίντεο φαίνεται ο ίδιος να έχει αρπάξει το παιδί, ενώ γύρω του βρίσκονται πάνω από δέκα ακόμα μαθητές, που του ζητούν να τον αφήσει και παρακολουθούν ανήσυχοι.

Ενώ ο άντρας παλεύει με το παιδί, ένα άλλο προσπαθεί να απελευθερώσει το φίλο του και σπρώχνει τον αστυνομικό. Εκείνος προς το παρόν χάνει την ισορροπία του, δεν αφήνει όμως τον έφηβο που έχει «υπό κράτηση» και όταν ξανασηκώνεται βγάζει από την μέση του ένα περίστροφο!

Οι μαθητές παρακολουθούν σοκαρισμένοι και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ακούγεται ένας πυροβολισμός! Τα παιδιά αρχίζουν να τρέχουν μακριά και να φωνάζουν, ενώ ο αστυνομικός ισχυρίστηκε πως το όπλο εκπυρσοκρότησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν τραυματίστηκε κανείς.

Πηγή: protothema.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*