Αντιδήμαρχος ρίχνει μπαλωθιές σε αυλή σχολείου, αλλά φταίει «η κακή στιγμή»

Η φωτογραφία του αντιδημάρχου την ώρα που έχει σηκώσει το όπλο και πυροβολεί είχε τραβηχθεί πέρσι το Σεπτέμβριο, αλλά πλέον έρχεται στη δημοσιότητα μετά τον τραγικό θάνατο του 11χρονου Μάριου στο Μενίδι, από αδέσποτη σφαίρα

Στην «κακιά στιγμή» αποδίδει ο αντιδήμαρχος Φυλής Μιχάλης Οικονομάκης το γεγονός ότι έριξε μπαλωθιές και μάλιστα στην αυλή σχολείου!

Η φωτογραφία του αντιδημάρχου την ώρα που έχει σηκώσει το όπλο και πυροβολεί είχε τραβηχθεί πέρσι το Σεπτέμβριο, αλλά πλέον έρχεται στη δημοσιότητα μετά τον τραγικό θάνατο του 11χρονου Μάριου στο Μενίδι, από αδέσποτη σφαίρα, στην αυλή του σχολείου του. Τόσο η συγκεκριμένη φωτογραφία, αλλά και φωτογραφίες της εφημερίδας Δυτική Όχθη (doxthi.gr) που δείχνουν τον κ.Οικονομάκη να χειρίζεται όπλα, προκαλούν ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση, καθώς αποτυπώνουν έναν άνθρωπο της αυτοδιοίκησης να επιδίδεται σε πράξεις που η αυτοδιοίκηση καταγγέλει. Κι ακόμη περισσότερο, οδηγούν σε τραγωδίες, όπως η πρόσφατη που είχε αποτέλεσμα να κοπεί το νήμα της ζωής ενός παιδιού.

«Έχω μετανιώσει γι” αυτό που έγινε. Ήταν μια κακιά στιγμή.Ήμουν σε γιορτή τσικουδιάς που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρητών και είχε πολύ κόσμο, ανάμεσά τους γονείς και παιδιά», περιγράφει ο κ.Οικονομάκης και προσθέτει: «Εγώ έκανα βόλτες στα τραπέζια σαν δημοτικός σύμβουλος και χαιρετούσα τον κόσμο.Υπήρχαν πατριώτες μου, που έριχναν με όπλο και πήγα κι εγώ και έριξα μια μπαλωθιά. Ήταν πιστόλι κρότου λάμψης, μόνο κρότο κάνει, δεν κινδυνεύει κανείς από αυτό και τα παιδιά δεν ήταν κοντά.Είναι κακό έθιμο και ζητάω συγγνώμη από τη πλευρά μου για αυτό που έγινε» καταλήγει μιλώντας στο protothema.gr ο Αντιδήμαρχος Φυλής.

Πηγή φωτογραφιών: www.doxthi.gr

Πηγή: protothema.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*